ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Ørkendronningen"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
Linie 20: Linie 20:
  
 
== Fra bogens forside ==
 
== Fra bogens forside ==
Under ørkenens brændende sol bevæger en karavane sig mod Jerusalem. I spidsen for karavanen er Eric Hedspore. Han har påtaget sig opgaven at bringe patriarken Ephoros' skat til Jerusalem, hvor den skal købe den kristne menighed i Jerusalem fri for en fanatisk muhamedansk sekts forfølgelser. Men skatten efterstræbes af [[Den sorte prins|Den sorte Prins]] og hans allierede, den mystiske og ubarmhjertige røverhøvding, Nasr-El-Djinn. Vil det lykkes Eric Hedspore at modstå disse to mægtige fjenders angreb? Og hvem er den mystiske ørkendronning, som han møder da han farer vild i ørkenen? Er hun virkelig eller er hun blot en luftspejling? Og hvad vil hun? Ønsker hun blot Erics hjerte eller hun også ude efter skatten?
+
Under ørkenens brændende sol bevæger en karavane sig mod Jerusalem. I spidsen for karavanen er Eric Hedspore. Han har påtaget sig opgaven at bringe patriarken Ephoros' skat til Jerusalem, hvor den skal købe den kristne menighed i Jerusalem fri for en fanatisk muhamedansk sekts forfølgelser. Men skatten efterstræbes af [[Den sorte prins|Den sorte Prins]] og hans allierede, den mystiske og ubarmhjertige røverhøvding, Nasr-El-Djinn.  
 +
 
 +
Vil det lykkes Eric Hedspore at modstå disse to mægtige fjenders angreb? Og hvem er den mystiske ørkendronning, som han møder da han farer vild i ørkenen? Er hun virkelig eller er hun blot en luftspejling? Og hvad vil hun? Ønsker hun blot Erics hjerte eller hun også ude efter skatten?
 +
 
 +
== Originaludgave ==
 +
* 1972: ''La dame des sables '' i fransk Tintin 1214-1232, 03/02/1972 - 08/06/1972
 +
* 1976: ''La dame des sables'' nr. 8 i albumserien [[Eric Hedspore]]
 +
 
 +
== Forsider ==
 +
<gallery widths="170px" heights="220px">
 +
Fil: Eric Hedspore 8.jpg|Dansk udgave
 +
Fil: Chevalier Ardent 8.jpg|Fransk 1. udgave
 +
Fil: Chevalier Ardent 8 1984.jpg|Fransk 2. udgave
 +
Fil: T1214.jpg|Tintin nr. 1214
 +
</gallery>
  
 
{{Eric Hedspore}}
 
{{Eric Hedspore}}
 
+
{{Eric Hedspore-historier|skjult}}
[[Kategori: Eric Hedspore]]
 

Versionen fra 21. maj 2017, 06:18

« Patriarkens skat Seriel rækkefølge Kæmpen fra Worm »
 
 

Eric Hedspore 8.jpg

Eric Hedspore 8
Forfatter: François Craenhals
Tegner: François Craenhals
Oversætter: Freddy Milton
Originaltitel: La dame des sables
Originaludgave: 1976: Casterman
Format: 52 sider (?) farver 220 × 295 mm

Danske udgaver:

Fra bogens forside

Under ørkenens brændende sol bevæger en karavane sig mod Jerusalem. I spidsen for karavanen er Eric Hedspore. Han har påtaget sig opgaven at bringe patriarken Ephoros' skat til Jerusalem, hvor den skal købe den kristne menighed i Jerusalem fri for en fanatisk muhamedansk sekts forfølgelser. Men skatten efterstræbes af Den sorte Prins og hans allierede, den mystiske og ubarmhjertige røverhøvding, Nasr-El-Djinn.

Vil det lykkes Eric Hedspore at modstå disse to mægtige fjenders angreb? Og hvem er den mystiske ørkendronning, som han møder da han farer vild i ørkenen? Er hun virkelig eller er hun blot en luftspejling? Og hvad vil hun? Ønsker hun blot Erics hjerte eller hun også ude efter skatten?

Originaludgave

  • 1972: La dame des sables i fransk Tintin 1214-1232, 03/02/1972 - 08/06/1972
  • 1976: La dame des sables nr. 8 i albumserien Eric Hedspore

Forsider