ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Abyssus abyssum invocat"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
(Resume)
Linie 59: Linie 59:
 
at overtage sin fars arv. Foran alteret er alle kultmedlemmerne, og de hylder alle Cthulhu. Et
 
at overtage sin fars arv. Foran alteret er alle kultmedlemmerne, og de hylder alle Cthulhu. Et
 
spædbarn bliver ofret og blodet drypper på Wilfred, og han oplever kortvarigt det rige, byen
 
spædbarn bliver ofret og blodet drypper på Wilfred, og han oplever kortvarigt det rige, byen
R'lyeh, hvor Cthulhu sover. Han er nu indviet.
+
[[R'lyeh]], hvor [[Cthulhu sover]]. Han er nu indviet.
  
 
Under ceremonien ankommer vores maler til stedet og dræber flere af medlemmerne i Doktor
 
Under ceremonien ankommer vores maler til stedet og dræber flere af medlemmerne i Doktor

Versionen fra 11. okt 2008, 12:59

Skabelon:Album infobox

Det anbefales kraftigt at læse de to første bind i serien før dette bind læses, da historien er fortløbende.

Resume

Dette resume beskriver handlingen i detaljer og vil derfor indeholde spoilere. Der er lagt vægt på, at den kun afslører begivenheder i handlingen, der kommer frem i denne og foregående album i serien.

Det viser sig nu, at vores maler slet ikke kom til De Dødes Ø, som vi blev ledt til at tro i sidste album. Derimod blev han bedøvet af Katrin van Hühnbein. Katrin og Doktor Günter er bror og søster, og sammen bandt de vores maler til et pentagram og sendte ham til De dødes Ø på en åndelig rejse. Formålet med dette er uklart på dette tidspunkt.

Men inden den unge maler får udført sit forehavende på de dødes ø, bliver han hevet ud af trancen, da Arnold Böcklin ødelægger billedet af de dødes ø, som findes i krypten i Paris (i album 2). Det lader til, at Arnold Böcklin har forhindret noget slemt i at ske og dette har reddet vores maler fra en tilværelse som zombie.

Efter vores maler kommer til sig selv, bliver han indlagt på et galeanstalt. Marge prøver at redde ham, men Doktor Günter og hans bande finder hende og Doktor Günter gør hende gravid. Marge begår selvmord som højgravid, men Doktoren redder barnet, og Katrin opdrager det som sit eget barn; det er jo trods alt doktorens søn.

15 år efter er drengen, Wilfred, vokset op og er blevet en ond knægt. Katrin, hans tante, er blevet afhængig af narkotika og ved at lokke hende med mere, tvinger han hende til at tage ham ud at besøge vores maler i galeanstalten, hvor han fortæller maleren hvad, der virkelig skete. Wilfred efterlader en kniv hos maleren og antyder hvor Doktor Günter bor. Wilfred hader tydeligvis Doktor Günter og ønsker, at maleren skal slå ham ihjel.

Ikke længe efter, at Wilfred har forladt galeanstalten, udnytter maleren situationen og bryder ud. I processen dræber han flere af plejerne på stedet.

I de 15 år, der er gået, har Doktor Günter udviklet sig til et tentaklet monster, der spiser mennesker. Hans bande fanger jævnligt prostituerede som de fodre ham med.

Doktor Günter er ved at forberede et stort ritual. Til det ankommer en lang række aspiranter, en slags kultmedlemmer, samt Katrin og Wilfred.

Katrin fortæller Doktoren om Wilfreds planer mod ham. Wilfred overhører samtalen og bruger i raseri mystiske evner til at dræbe hende (ved først at få hende til at bløde kraftigt og derefter brække hendes nakke uden at røre hende).

Günter fanger Wilfred og tager ham med ind til et stort alter, hvor han skal gøres klar til at overtage sin fars arv. Foran alteret er alle kultmedlemmerne, og de hylder alle Cthulhu. Et spædbarn bliver ofret og blodet drypper på Wilfred, og han oplever kortvarigt det rige, byen R'lyeh, hvor Cthulhu sover. Han er nu indviet.

Under ceremonien ankommer vores maler til stedet og dræber flere af medlemmerne i Doktor Günters bande. Han trænger ind i alterrummet, hvor han også dolker (og dræber?) Doktor Günter.

Wilfred beder maleren om også at dræbe ham før det er for sent; han fortæller dog ikke hvorfor, så maleren ignorerer ham. Wilfred fortæller, at for to hundrede år siden var der en troldmand, som kunne besejre døden. Ideen med, at sende maleren til de dødes ø, var at overtage troldmandens plads på fæstningen på de dødes ø, så troldmanden kunne komme tilbage til live. Troldmanden er åbenbart en vigtig brik i spillet om at vække de gamle guder til live igen. Crosier ville gerne have været rejst til de dødes ø, men fejlede. Og hvis det ikke havde været fordi Arnold Böcklin brændte billedet af De Dødes Ø, så var Katrins og Günters plan lykkedes.

Idet vores maler forlader rummet, ser vi, at Wilfred nu også er begyndt sin transformation til et tentakel-monster...

Skabelon:De dødes ø oversigt