ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Aida Nur luksusudgave

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 6. okt 2020, 10:21 af FBM (diskussion | bidrag) FBM (diskussion | bidrag) (Sidetal)
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning
« Sussi Bechs samlede værker 1 Sussi Bechs samlede værker 2 Sussi Bechs samlede værker 3 »
« Dalila den Drevne ' Nofret – Samlede historier I »


 

Aida Nur samlet.jpg

Sussi Bechs samlede værker 2
Forfatter: Sussi Bech
Tegner: Sussi Bech
Originaludgave: 1991-1993: Carlsen Comics
Format: 128 sider + omslag (indbundet) (?) farver 23½ × 31½ cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Egypten 1922. Danserinden Aida Nur hvirvles ind i dramatiske intriger, da hun ved et tilfælde bliver mellemhandler i ulovligt salg af oldsager fra en hidtil ukendt faraograv.

»Aida Nur« blev oprindelig udgivet 1991-93 som to album i softcover, tegnet i Sussis sikre og flotte streg, efter først at have været bragt som føljeton i Dagbladet B.T. Hermed i samlet udgave i hardback.

Denne udgave indeholder desuden 28 siders ekstramateriale med interview, reproduktion af skitser og originaltegninger, Sussis fotos fra researchrejser i Egypten, klip fra serien "Margot og Alistair", som blev tegnet til hæftet "Stegte Striber" nr. 4 og som var inspirationen til seriens hovedpersoner samt den 4-siders tegneserie "Den første kærlighed", hvor figurerne fra "Aida Nur" og "Nofret" optræder sammen for første og eneste gang.

Trivia

De oprindelige album fra Carlsen blev trykt med meget blege sorte flader. Serien er restaureret og alle sorte flader justeret, så de fremstår, som Sussi oprindelig havde ønsket det.

Albumserien

Eksterne links