ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Art Bubble

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 19. jan 2011, 23:34 af Benadikt (diskussion | bidrag) Benadikt (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med '260px|thumb '''art bubble''' er en international tegneseriefestival, der bliver afholdt i Herning (første gang?) 16.-17. april 2011. == Arra…')
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning
Art bubble logo.png

art bubble er en international tegneseriefestival, der bliver afholdt i Herning (første gang?) 16.-17. april 2011.

Arrangørernes beskrivelse

16. april 2011 åbner Europas største tegneserieudstilling på Industrimuseet i Horsens. Udstillingen åbner med en kæmpe tegneseriefestival-weekend med en række kendte udenlandske og danske tegnere. Der vil være en enestående udstilling af originaltegninger både danske og udenlandske tegnere samt 100 års danske tegneserieudgivelser plus album og sjældne blade, bøger og hæfter.
Hele festivalen fordeles over de tre store haller som industrimuseet råder over samt små specialudstillinger i museets tilstødende boligblok. Den gule hal vil blive stande med salg af tegneserier og samleobjekter. Bemærk at salget af stadepladser og billetsalget er i gang. Følg med her på siden, der vil løbende komme opdateringer med nyheder og navne.

Eksterne links