ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bruger:Daniel

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 10. feb 2018, 23:19 af Daniel (diskussion | bidrag) Daniel (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med "Jeg er født i 1971, og jeg bor i København. Min interesse for tegneserier startede med, at jeg læste i min storebrors Seriemagasinet, Fart og Tempo og superhelteblade. Fr...")
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning

Jeg er født i 1971, og jeg bor i København. Min interesse for tegneserier startede med, at jeg læste i min storebrors Seriemagasinet, Fart og Tempo og superhelteblade. Fra sidst i 70'erne blev jeg også fast læser af Anders And & Co og Jumbobøger, og jeg læste mange tegneserie på Nyborg Bibliotek. Ind imellem har der været lidt perioder med Comics Fatigue, men ellers har jeg hele tiden læst lidt. De sidste 10 år er interessen steget betragteligt, og det nærmer sig efterhånden en seriøs hobby.

Min største interesse ligger nok i de amerikanske tegneserier i perioden 1930-1980. Min favoritgenre er science fiction, og min favorittegnere er Jack Kirby og Will Eisner. Mine favoritforfattere er Alexandro Jodorowsky og Eric Powell.

Mine ynglingstegneserier omfatter Tintin, Inkalen, Watchmen, Hellboy, Terry and the Pirates, Judge Dredd, Little Nemo in Slumberland, Lone Wolf and Cub og Tezukas Phoenix.

Selvom Comicwiki er et sted med fokus på danske tegneserier, så vil jeg primært bidrage med oplysninger om amerikanske skabere og serier, og hvad jeg ellers synes fortjener en plads, tilføjelse eller rettelse i opslagsværket.

Nogle favoritter