ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

ComicWiki:Om

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning


ComicWiki er et gratis dansk tegneserieleksikon, som alle kan redigere.

Wiki-konceptet gør, at alle kan bidrage, og sidehistorik forhindrer vandalisme.

Pressemeddelelse 2006

ComicWiki er baseret på Wiki konceptet om, at alle skal kunne bidrage indhold, eller redigere det indhold der allerede er lagt ud. Det er tænkt simpelt og hurtigt.

Websitet blev startet i midten af 2005 af to danske tegneserieentusiaster. Formålet er at skabe synlighed og klarhed over tegneseriekulturen i Danmark, samt at skabe en grobund for videndeling om alt der omhandler tegneserier. ComicWiki er dedikeret til området for dansk tegneserie-kultur, og giver derfor mulighed for en fordybelse der ikke er er plads til på et alt-omfattende elektronisk leksikon såsom Wikipedia (https://da.wikipedia.org).

Vi tilstræber at holde ComicWiki seperat fra Wikipedia, om end den samme kraftfulde Wiki-software bliver brugt: med fordelene ved bruger-redigeret indhold og mulighederne for at krydsreferere og kategorisere, bliver ComicWiki en enkelt-resource med en dybde og fokus der ikke findes i andre medier som f.eks. bog-leksika.

ComicWiki er gratis, nonprofit og bliver vedligeholdt af frivillige. Sidehistorik forhindrer vandalisme, og den venlige stemning fra tegneserieverdenen sørger for at alle bidrag bliver modtaget med kyshånd.

Vær med til at gøre ComicWiki til et hjælpsomt leksikon for både nye og kommende danske tegneserieentusiaster. Besøg https://comicwiki.dk på nettet og hjælp til.

Jesper Sørensen, Joen Asmussen

1000 siders jubilæum

I februar 2007 trådte ComicWiki over 1000-siders tærsklen. Dette forsøgte vi at fejre med stil og proklamerede det stolt på forsiden.

Information om ComicWiki

Server

ComicWiki.dk bliver hostet hos Digital Ocean.

Kontakt

Se kontaktsiden.