ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Dalton-brødrene"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
Linie 1: Linie 1:
[[Billede:Daltons_efterlyst.gif|right]]
+
[[Billede: Daltons efterlyst.gif|right]]
{{stub}}
 
  
'''Dalton-brødrene''' er blevet brugt i flere tegneserier, bl.a. [[Lucky Luke]]-albummet [[De rigtige Dalton-brødre]] og [[Onkel Joakim]]-historien [[Opgør i spøgelsesbyen]].
+
'''Dalton-brødrene''' Grattan, Bill, Bob og Emmet er blevet brugt i flere tegneserier, bl.a. [[Lucky Luke]]-albummet [[De rigtige Dalton-brødre]] og [[Onkel Joakim]]-historien [[Opgør i spøgelsesbyen]].
 +
 
 +
Det var [[Morris]], der i 1954 havde skrevet og tegnet den populære historie [[De rigtige Dalton-brødre]]. I denne dør brødrene og bliver begravet i slutningen af historien, så de kunne ikke så godt vende tilbage, selv om de var meget populære. I den korte historie [[Dalton-brødrene vender tilbage]] lader Morris fire banditter forklæde sig som de populære brødre. Men i 1958 kommer [[René Goscinny]] med det, der skal vise sig at være en genistreg: Til albummet [[Dalton-brødrenes fætre]] opfinder han fire fiktive [[Dalton-brødrene (opdigtede)|fætre]] til de rigtige Daltonbrødre, og de viser sig at blive de populæreste bifigurer i serien.
  
 
== Eksterne links ==
 
== Eksterne links ==

Versionen fra 2. aug 2009, 00:55

Daltons efterlyst.gif

Dalton-brødrene Grattan, Bill, Bob og Emmet er blevet brugt i flere tegneserier, bl.a. Lucky Luke-albummet De rigtige Dalton-brødre og Onkel Joakim-historien Opgør i spøgelsesbyen.

Det var Morris, der i 1954 havde skrevet og tegnet den populære historie De rigtige Dalton-brødre. I denne dør brødrene og bliver begravet i slutningen af historien, så de kunne ikke så godt vende tilbage, selv om de var meget populære. I den korte historie Dalton-brødrene vender tilbage lader Morris fire banditter forklæde sig som de populære brødre. Men i 1958 kommer René Goscinny med det, der skal vise sig at være en genistreg: Til albummet Dalton-brødrenes fætre opfinder han fire fiktive fætre til de rigtige Daltonbrødre, og de viser sig at blive de populæreste bifigurer i serien.

Eksterne links