ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Forside

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 5. jan 2019, 09:25 af Madsj (diskussion | bidrag) Madsj (diskussion | bidrag) (Ny server og opgradering af Mediawiki)
Skift til:navigering, søgning

ComicWiki ny server

Jeg er opmærksom på at den nye server har været nede et par gange siden vi skiftede. Jeg undersøger hvad det kan være og har tilføjet nogle ændringer som forhåbentlig forbedrer situationen en smule. I øvrigt har jeg med denne kommentar ændret hvordan diskussioner fungerer på forsiden — det gamle forum-agtige system gik i stykker for noget tid siden, så lad os bare bruge standard-måden at diskutere på. --Joen 20. jan 2016, 09:25 (CET)

ComicWiki, nu på HTTPS

Comicwiki kører nu på https, der er mere sikkert. Det er evt. nødvendigt at rydde op i sin browsers historik, hvis siden ikke helt fungerer som før. Det er understøttet af LetsEncrypt. -- Mads

Ny server og opgradering af Mediawiki

Mediawiki er blevet opgraderet, og i samme omgang er layoutet blevet ændret en lille smule. Der er nu forslag ved søgning. Det er nu baseret på Bootstrap, så det gerne skulle fungere en smule bedre på mindre skærme, såsom smartphones og tablets. -- Mads 6. januar 2019.