ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Forside/ComicWiki i 2009

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
< Diskussion:Forside
Version fra 25. dec 2008, 12:03 af Daerchwing (diskussion | bidrag) Daerchwing (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning

2008 har været et godt år for ComicWiki. Vi har fået et stærkt nyt design, der i høj grad har været med til skelne ComicWiki fra Wikipedia. Mængen af sider, bidrag og ikke mindst godt indhold er groet kraftigt.

Dette er også reflekteret i besøgstallet, der er steget med 38,32% i 2008 sammenlignet med 2007. Samlet set har 104.218 besøgt ComicWiki i hele 2008. 79% af disse besøgende kommer fra søgemaskiner, 17% kommer fra forskellige links til ComicWiki, og kun 3,6% kommer direkte ved at taste adressen ind eller klikke på bookmarks.

ComicWiki er derfor mere relevant end nogensinde. Med en stærk ræpresentation på Google er ComicWiki dermed i fuld gang med at gøre tegneseriekulturen i Danmark mere tydelig og tilgængelig for alle.

Derfor skal der fra administratorernes side lyde et kolossalt tak for bidragene i 2008. Vi håber at få endnu flere bidrag i 2009.

2009 vil byde på et par interessante ting for ComicWiki. Bl.a. er der idéer om at præsentere et nyt layout af album infoboksen der kan være med til at tydeliggøre den information den indeholder. Alt efter om det bliver til noget vil være op til brugerne når tid kommer til det.

Vi kigger også på en ny samlefunktion til ComicWiki. Efter idé af Benadikt for noget tid siden, har vi kigget på muligheden for at byggen en sådan funktion selv, men det lader nu til at en sådan udvidelse er ved at blive bygget til det officielle Wikipedia, hvorfor den selvfølgelig også vil lande her på ComicWiki i en eller anden inkarnation. Udvidelsen hedder Extension Collection og kan ses i aktion i sin nuværende, tidlige udgave her. Vi håber at denne udvidelse vil passe til ComicWikis brugere, så registrerede brugere får mulighed for at notere deres tegneserie samling på ComicWiki.

Endelig så vil vi forsøge at gøre ComicWiki relevant som et centralt indholds-depot på tværs af forskellige danske tegneserie websites. Derfor vil vi bygge små metoder hvormed folk kan fremvise samlinger af ComicWiki indhold på deres egne hjemmesider. F.eks. vil du som bidragyder kunne vise en liste over dine seneste bidrag eller dine seneste nye sider i en liste på din egen hjemmeside. Eller, hvis du administrerer en større tegneserierelevant hjemmeside om et specifikt emne vil du f.eks. kunne vise en liste over "Seneste Superhelte", "Seneste Anders And historier", eller "Seneste ændringer i Splint &. Co". Vi vil stræbe efter at denne liste bliver så nem som muligt at tilføje til jeres hjemmesider, og vi håber det vil være med til at gøre ComicWikis indhold tydeligt på tværs af hjemmesider. Som et økonomisk neutralt og idealistisk projekt med en liberal delings politik, mener vi at ComicWiki kan blive netop et centralt indholdsdepot.

Vi ses i 2009!

--Joen 20. dec 2008, 15:29 (CET)

Tak for et godt samarbejde i 2008. Jeg håber vi kommer til at gøre store ting og bryde flere rekorder i 2009. Kent Damgaard 24. dec 2008, 14:55 (CET)
Det lyder altsammen fremragende - jeg glæder mig til at være med i 2009. --Ulf Reese Næsborg 25. dec 2008, 13:01 (CET)