ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Exiles

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Exiles
New Exiles 1.jpg
New Exiles #1
Leder:

Blink

Oprindelige medlemmer:

Blink, Nocturne, Morph, Warpath, Magnus, Mimic

Medlemmer:

Kraftigt skiftende medlemsskab


Udgivelse
Udgiver:

Marvel Comics

Dansk udgiver:

Ikke udgivet på dansk


Exiles er et eksempel på ideen om alternative universer ført ud i sin yderste konsekvens. Gruppen er samlet med det ene formål at udføre missioner i alternative verdener. Deres missioner består ofte i at enten skulle forhindre en bestemt begivenhed i at finde sted eller at påvirke begivenhederne i en bestemt retning. Da de alternative verdener de befinder sig i ofte har udviklet sig på en anden måde end den vi ellers kender fra Marvel universet befinder gruppen sig nogen gange i paradoksale situationer, for eksempel hvor de er nødt til at kæmpe sammen med Dr. Doom eller imod Phoenix og resten af X-Men.

For de enkelte medlemmer betragtes missionen som løst når de har været med til at afværge de anomaliteter som truer deres egen tidslinje. Dette, sammen med en vis dødelighed blandt deltagerne, fører til en løbende udskiftning af medlemmerne i gruppen.

Enkelte figurer optræder også uden for Exiles. Blink var oprindeligt en del af den alternative virkelighed hvor Age of Apocalypse udspillede sig, mens Nocturne senere er dukket op i det kendte Marvel universe som medlem af Excalibur en anden gruppe hos Marvel der ofte rejser til alternative universer.