ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Gudernes skat

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 4. aug 2016, 10:21 af Benadikt (diskussion | bidrag) Benadikt (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning
Gudernes skat logo.jpg


Fantasy-tegneserien Gudernes skat (La meute de l'enfer) foregår i det sjette århundrede i landene omkring Middelhavet og fortæller historien om Byzans' snu og uberegnelige kejserinde, Theodora Augusta, der samler fem lejesoldater, tre mænd og to kvinder; fem personer, der tidligere har været på mission sammen; fem garvede krigere, der tilsammen udgør Helvedeskoblet.
Opgaven bliver den hidtil sværeste: At finde gudernes skat og dermed bane vejen for Augustas plan om at samle det gamle romerske imperium.
Helvedeskoblets opgave er at finde gudernes skat, der befinder sig i selve helvede, og hvis indehaver råder over uinskrænket magt.

Serien er skrevet af Philippe Thirault. Første og andet album, samt forsiden til det tredje, er tegnet af danske Christian Højgaard, mens det tredje og efterfølgende album er overgået til den kroatiske tegner Drazen Kovacevic.

Juni 2013 er fire album udgivet på fransk og dansk; på fransk er serien endvidere udgivet i samleudgave, standard og luksus.

Album i serien

Franske samleudgaver

Eksterne links