ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Han som blev født to gange

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Han som blev født to gange - Vinget.jpg


Han som blev født to gange - Overskrift.jpgWestern-albumserie af Derib i 3 dele. Serien omhandler en siouxindiansk medicinmands liv, fra fødsel til død.

Deribs fortællinger om indianerne er som altid gribende og smukke. Hans billedsprog og fortælleform samt hans respekt for dyr, natur og mennesker, gør fortællingen til mere end "bare en tegneserie", det er en tegneserieroman.

Oversat af Jens Peder Agger, håndtekstet af Walther Lehmann.

Fik en opfølger i serien Den røde vej om en siouxindianer i moderne tid.

Forlagets beskrivelse

Lille Skybrud fødes med en mærkelig gave: han brænder sig ikke på ild, ilden er hans ven. Den gamle medicinmand Løbende Bjørn indser, at Skybrud kan være den, som leder sit folk gennem svære tider som kommer.

Han som blev født to gange er tegneserieromanen, som er så meget mere end en tegneserie. Den indtager en plads blandt de store fortællinger om det folk, vi kalder indianerne.

Indianernes respekt for dyr og natur har altid haft en central rolle i Deribs tegneserier. I Han som blev født to gange lykkes det ham at formidle den gennem så følelsesladet og magisk billedsprog, at ord næsten bliver overflødige.

Album i serien