ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Hearts of Darkness

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Hearts of darkness.jpg

 
Forfatter: Howard Mackie
Tegner: John Romita jr.
Originaludgave: 1991 (Marvel Comics)       ISBN 0-87135-873-5

Danske udgaver:

  • Ikke udgivet på dansk

Hearts of Darkness er et oneshot-hæfte udgivet i 1991, hvori Wolverine, Ghost Rider og Punisher, tre af Marvels mørkere helte, som nærmest har antihelte-status, slår sig sammen for at befri den lille by Christ's Crown fra den onde dæmon, Blackhearts, herredømme. I den amerikanske udgivelse findes der dog en efterfølger til historien som ikke er udgivet på dansk.

Resumé

Dæmonen Blackheart

Daniel Ketch hidkaldes til den lille landsby, Christ's Crown, af en mystisk person, der refererer til sig selv som "B.H.". B.H. lover Ketch, at hvis han møder B.H. i Christ's Crown, vil han få alt at vide om Ghost Rider - dæmonen, som har besat Ketch. Ketch indlogerer sig hos en lille familieejet bed and breakfast, hvor han introduceres til de to eneste andre gæster, end Mr. Logan og en Mr. Frank., som i virkeligheden er Wolverine og Punisher, der begge har fået lignende beskeder fra B.H., som lover dem information om deres fortid.

Modsat Ketch er Wolverine og Punisher skeptiske overfor denne B.H., og da han i form af en dæmonisk skikkelse viser sig for dem i en vision, afslører han, at han er Bleackheart, søn af ingen ringere end djævlen selv, hvorefter han beder dem slutte sig til ham i kampon mod hans far. Da alle tre nægter, tager Blackheart kontrol over alle landsbyens indbyggere og truer med at dræbe Lucy, som er ejeren af deres bed and breakfast datter. Desuden stjæler Blackheart, Ketchs motorcykel, og denne er nødsaget til at finde en anden.

Sammen kaster de tre helte sig ud i kampen mod satans søn, som ender i selve underverdenen, hvor de må bekæmpe djævle og dæmoner, indtil satan selv dukker op og straffer Blackheart, der netop er blevet besejret af heltetrioen, hvorefter de sendes tilbage til Christ's Crown, hvor alt atter er normalt.

Trivia

Bleackheart, som får en mere central rolle i efterfølgende Ghost Rider historier, introduceres i dette album.

Det er også her, at Dan Ketch gennemgår sin første transformation uden den klassiske motorcykel.