ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Jan Kjær"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
m
 
Linie 5: Linie 5:
 
}}
 
}}
  
Jan Kjær er en dansk tegneserieskaber, der både har tegnet til egne og andres manuskripter. Han er uddannet i USA ved [[Joe Kubert School of Cartoon and Graphic Art]]. Gennem 15 år arbejdede han for [[Lego]], hvor har var art director, tegner og konceptudvikler.
+
Jan Kjær er en dansk tegneserieskaber, der både har tegnet til egne og andres manuskripter. Han er uddannet i USA ved [[The Kubert School|Joe Kubert School of Cartoon and Graphic Art]]. Gennem 15 år arbejdede han for [[Lego]], hvor har var art director, tegner og konceptudvikler.
  
 
Jan Kjær er mest kendt for bogserien [[Taynikma]], som han tegner til manuskript af [[Merlin P. Mann]].
 
Jan Kjær er mest kendt for bogserien [[Taynikma]], som han tegner til manuskript af [[Merlin P. Mann]].

Nuværende version fra 11. feb 2018, 00:43

Raptus 2015-Jan Kjær.jpg
Jan Kjær
Født:

Født 1971

Jan Kjær er en dansk tegneserieskaber, der både har tegnet til egne og andres manuskripter. Han er uddannet i USA ved Joe Kubert School of Cartoon and Graphic Art. Gennem 15 år arbejdede han for Lego, hvor har var art director, tegner og konceptudvikler.

Jan Kjær er mest kendt for bogserien Taynikma, som han tegner til manuskript af Merlin P. Mann. Serien fik stor success, og i 2007 fik Mann og Kjær tildelt Orlaprisen i kategorien bedste tegneserie for Skyggeskoven fra denne serie.

Se kategorien Jan Kjær for oplysninger om hans udgaver på ComicWiki.

Andet

I 2015 var Jan Kjær gæst på Raptus - Bergen Internationale Tegneseriefestival, hvor han holdt foredrag om bogserien Taynikma.

Eksterne links