ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kategoridiskussion:Flertydig

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Er det ikke lidt overdrevet, at både navnet og de enkelte album bliver kategoriseret Flertydig? F.eks. findes Ulvevinter tre gange i kategorioversigten. Jeg ser at skabelonen ved de to album skal ændres, hvis de ikke skal kategoriseres som flertydige. Men efter min mening er det mest naturlige, at kun artiklen Ulvevinter kategoriseres som flertydig, mens Ulvevinter (Peter Kielland) og Ulvevinter (Sundance) ikke kategoriseres som flertydige. Jeg har følgende tre begrundelser:

  1. Oplysningen øverst om det andet (de andre) album bør være nok, hvis man har fundet det "forkerte" album
  2. Oversigten over flertydige sætninger bliver meget uoverskuelig med de mange opslag
  3. Helt korrekt, så er Ulvevinter (Peter Kielland) og Ulvevinter (Sundance) jo ikke flertydige, kun Ulvevinter. (Men det er ikke så vigtigt, hvis det ellers ville fremme anvendelsen).

Benadikt 16. Aug 2007 kl. 14:49 (CEST)

Der kom aldrig nogen reaktion på dette indlæg. Jeg mener stadig, at den automatiske kategorisering er meget forstyrrende, så der f.eks. er 4 opslag om Gøngehøvdingen i kategorien Flertydig. Dette er med til at jeg ofte undlader at bruge skabelonen under de enkelte opslag, selv om den kunne gøre meget gavn der. Benadikt 18. nov 2008, 01:56 (CET)