ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kategoridiskussion:Latinamerikanske tegneserier

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Kategoriseringen af tegneserierne kunne trænge til en revurdering, f.eks. har denne, "Latinamerikanske tegneserier" manglet indtil nu. "Europæiske tegneserier" er efterhånden en MEGET stor kategori og kunne måske opdeles i f.eks. "Fransk-belgiske tegneserier", "Hollandske tegneserier", "Britiske tegneserier" (som vist er oprettet) o.s.v.
Jeg har dog ikke overskud til at gøre dette, der kommer mere og mere på min huskeliste uden at jeg bliver færdig med noget af disse punkter (her skulle der være en smiley). Benadikt 2. apr 2011, 01:13 (CEST)

Jeg prøver at kigge på det.--Ant 2. apr 2011, 07:21 (CEST)
Skal jeg flytte dem fra "Europæiske tegneserier" til f.eks. "Britiske tegneserier" så de kun tilhører en af kategorierne (som f.eks. Coola Cola Kid) er eller skal de tilhøre begge kategorier (som f.eks. Tøzer i byen)?
Jeg vil selv foreslå det første, i og med at "Britiske tegneserier" er oprettet som en underkategori af "Europæiske tegneserier" i forvejen. --Ant 2. apr 2011, 07:51 (CEST)