ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Killraven"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
(Siden blev oprettet: Science fiction sereie udgivet af Marvel Comics baseret på koncepter lånt fra H.G. Wells roman klodernes kamp. I Killraven befinder hovedpersonerne sig i en fremtid i forhold ...)
 
m
Linie 1: Linie 1:
Science fiction sereie udgivet af Marvel Comics baseret på koncepter lånt fra H.G. Wells roman klodernes kamp. I Killraven befinder hovedpersonerne sig i en fremtid i forhold til Wells fortælling hvor erobrerne fra Mars er vendt tilbage. Denne gang har de ikke den svaghed som i sidste ende hjælper jorden i kampen mod dem i en oprindelige fortælling.
+
Science fiction-serie udgivet af [[Marvel Comics]] baseret på koncepter lånt fra [[H.G. Wells]] roman [[Klodernes kamp]]. I Killraven befinder hovedpersonerne sig i en fremtid i forhold til Wells' fortælling hvor erobrerne fra Mars er vendt tilbage. Denne gang har de ikke den svaghed som i sidste ende hjælper jorden i kampen mod dem i en oprindelige fortælling.
  
 
Serien blev udgivet en enkelt gang på dansk i [[Seriemagasinet Solo]] nummer 13 med titlen "Dræberravnen: Klodernes kamp".
 
Serien blev udgivet en enkelt gang på dansk i [[Seriemagasinet Solo]] nummer 13 med titlen "Dræberravnen: Klodernes kamp".
  
 
[[Kategori: Tegneserier baseret på bøger]] [[Kategori: H.G. Wells]]
 
[[Kategori: Tegneserier baseret på bøger]] [[Kategori: H.G. Wells]]

Versionen fra 18. maj 2008, 19:11

Science fiction-serie udgivet af Marvel Comics baseret på koncepter lånt fra H.G. Wells roman Klodernes kamp. I Killraven befinder hovedpersonerne sig i en fremtid i forhold til Wells' fortælling hvor erobrerne fra Mars er vendt tilbage. Denne gang har de ikke den svaghed som i sidste ende hjælper jorden i kampen mod dem i en oprindelige fortælling.

Serien blev udgivet en enkelt gang på dansk i Seriemagasinet Solo nummer 13 med titlen "Dræberravnen: Klodernes kamp".