ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Nummer 9"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m (Siden blev oprettet: Nummer 9 er et nyt dansk website om tegneserier. Navnet stammer fra det franske udtryk, "den niende kunstart". Planen er at anmeldelser, nyheder og baggrundsstof om tegneserier....)
 
m
 
(6 mellemliggende versioner af 2 andre brugere ikke vist)
Linie 1: Linie 1:
Nummer 9 er et nyt dansk website om tegneserier. Navnet stammer fra det franske udtryk, "den niende kunstart". Planen er at anmeldelser, nyheder og baggrundsstof om tegneserier.
+
[[Fil: Nummmer 9 logo 15.png]][[Fil: Nummmer 9 logo 08.png|right]]
  
Nummer 9 er startet af skribenter fra bl.a. [[Rackham]], [[Tegneseriesiden]] og [[Strip!]].
 
  
== Eksterne Links ==
+
Nummer 9 er et dansk website om tegneserier, der startede i 2010. Navnet stammer fra det franske udtryk "den niende kunstart".
 +
Sitet blev startet af skribenter fra bl.a. [[Rackham]], [[Tegneseriesiden]] og [[Strip!]], og det leverer anmeldelser, nyheder og baggrundsstof om tegneserier.
  
* [http://nummer9.dk/ Nummer 9]
+
== Nummer 9 og ComicWiki ==
 +
På [[ComicWiki]] bliver eksterne links der peger på Nummer 9's hjemmeside behandlet som noget særligt og får derfor et lille [[Fil: Icon Nummer 9 MM.gif]]-ikon til højre for sig.
 +
 
 +
== Eksterne links ==
 +
* [http://nummer9.dk/ Nummer ]
  
 
[[Kategori: Ressourcer]]
 
[[Kategori: Ressourcer]]

Nuværende version fra 4. sep 2012, 12:02

Nummmer 9 logo 15.png

Nummmer 9 logo 08.png


Nummer 9 er et dansk website om tegneserier, der startede i 2010. Navnet stammer fra det franske udtryk "den niende kunstart". Sitet blev startet af skribenter fra bl.a. Rackham, Tegneseriesiden og Strip!, og det leverer anmeldelser, nyheder og baggrundsstof om tegneserier.

Nummer 9 og ComicWiki

ComicWiki bliver eksterne links der peger på Nummer 9's hjemmeside behandlet som noget særligt og får derfor et lille Icon Nummer 9 MM.gif-ikon til højre for sig.

Eksterne links