ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Raptus von And-Prisen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Raptus von And-Prisen er en pris indstiftet af Dansk Donaldist-Forening, efter at denne modtog en generøst donation, med det specifikke formål at indstifte en pris i foreningens regi.

Prisen gives til personer, der med deres virke underbygger foreningens formålsparagraf: Foreningen er en dansk forening med formålet at udbrede donaldismen og skabe et samlingssted for danske donaldister.

Modtager af prisen modtager en vandrepokal og et diplom.


Prismodtagerne

2019: Steffen Gerdes - For hans store arbejde med at få overblik over danske indlæg, for mange artikler til Rappet, for at have Guinness rekorden i største samling af hhv. Mickey Mouse og Anders And ting, for sin medvirken i medierne.

2020: Niels Houlberg Hansen - For hans utallige artikler til Rappet, for hans utallige artikler til forskellige bogudgivelser, for sin medvirken til indholdet i danske Disney-udgivelser.

2021: Thomas "Dillerpanda" Schrøder - For hans arbejde for Egmont, for hans arbejde for at sørge for, at skabe overblik over figurnavne og sørge for ensretning af disse, for at være den eneste ud over Egmont, der udgiver Disney-tegneserier med hans forlag Comic Factory.