ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Sidetal"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
m
 
Linie 1: Linie 1:
På [[ComicWiki]] tælles alle siderne i en tegneserieudgave, også de sider der ikke er nummereret. Også omslag tælles med.
+
På [[ComicWiki]] tælles alle siderne i en tegneserie''udgave'', også de sider der ikke er nummereret. Også omslag tælles med.
  
Visse leksika angiver blot den sidst nummererede side som sidetal, og så er der 62 sider i et almindeligt [[Tintin]]-album, hvorimod hvis man tæller alle siderne, så er der enten 68 eller 72 sider, alt efter indbinding.
+
Biblioteker og visse leksika angiver blot den sidst nummererede side som sidetal, og så er der 62 sider i et almindeligt [[Tintin]]-album, hvorimod hvis man tæller alle siderne, så er der enten 68 eller 72 sider, alt efter indbinding.
  
På [[ComicWiki]] findes en del historier som f.eks. [[Onde drømme]], der ikke er udgivet som selvstændige udgaver. Her er sidetallet historiens aktuelle sidetal.
+
I bl.a. oversigter anvendes historiers konkrete sidetal, f.eks. er de fleste Tintin-historier på 62 sider.
  
 
[[Kategori: Ordforklaringer]]
 
[[Kategori: Ordforklaringer]]

Nuværende version fra 18. maj 2020, 19:13

ComicWiki tælles alle siderne i en tegneserieudgave, også de sider der ikke er nummereret. Også omslag tælles med.

Biblioteker og visse leksika angiver blot den sidst nummererede side som sidetal, og så er der 62 sider i et almindeligt Tintin-album, hvorimod hvis man tæller alle siderne, så er der enten 68 eller 72 sider, alt efter indbinding.

I bl.a. oversigter anvendes historiers konkrete sidetal, f.eks. er de fleste Tintin-historier på 62 sider.