ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Skæve vinkler

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 15. aug 2018, 10:49 af Benadikt (diskussion | bidrag) Benadikt (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning

Humoristisk avisserie af Torben Osted, der både tegnes som hverdagsstriber og søndagssider. Udgivet i album i 1997-98 af Carlsen Comics.

Distributørens beskrivelse

Moderne familieserie med satiriske indslag. Tegneren og humoristen Torben Osted (født 1945) har med SKÆVE VINKLER fundet et perfekt udgangspunkt for sit mangesidede fortælletalent.
Umiddelbart virker grundideen ikke specielt enestående. Man følger en lille familie bestående af et ægtepar med to børn, hund og kat i deres hverdag hjemme og ude.
Men Osted, der har tegnet avisserier siden 1980, bruger dette traditionelle bagland til at beskrive et moderne parforhold, den evindelige kamp mellem de to søskende og samtidigt komme med underfundige og spidse kommentarer til tidsånden. SKÆVE VINKLER er ikke en dagsaktuel satireserie, men til gengæld tidsaktuel.
Osted kan ikke fordrage frelste meninger og gennem hovedpersonen Jens’ arbejde som TV-journalist spiddes elegant politikere, mediefolk, reklameverdenen og offentlige myndigheder. Modefænomener tages under "kærlig" behandling af hele familien, mens kæledyrene Plus og Minus står for de surrealistiske indslag, som altid har været en del af Osteds univers.
Skæve Vinkler henvender sig til voksne læsere og har en stor og voksende fanskare i Danmark.

Album i serien

Eksterne links