ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Tempo (serieblad)"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
m (Länk i artikeltext)
 
Linie 14: Linie 14:
 
Efter ti numre gik serien ind efteråret 2009.
 
Efter ti numre gik serien ind efteråret 2009.
  
Februar 2014 genoplivede norske [[Egmont Publishing]] endnu engang konceptet, denne gang med bøger på ca. 130 sider og to lange albumhistorier foruden et par kortere historier. Bogserien er ment som et nostalgisk tilbageblik på figurerne fra det norske blad, men visse af historierne har ikke tidligere været publiceret på norsk.
+
Februar 2014 genoplivede norske [[Egmont Publishing]] endnu engang konceptet, denne gang med [[Tempo_(norsk_bogserie)|bøger]] på ca. 130 sider og to lange albumhistorier foruden et par kortere historier. Bogserien er ment som et nostalgisk tilbageblik på figurerne fra det norske blad, men visse af historierne har ikke tidligere været publiceret på norsk.
  
 
== Hæfter i serien ==
 
== Hæfter i serien ==

Nuværende version fra 24. mar 2019, 21:24

Dansk Tempo
Norsk Tempo, 2014

Tempo logo.jpg


Det legendariske serieblad Fart og tempo skiftede i 1976 navn til Tempo, som var navnet, det norske søsterblad havde haft hele tiden. Efter ca. 3½ år gik bladet ind efter nr. 35, 1979, og blev afløst af Supertempo, som indeholdt komplette albumhistorier i bladform. Supertempo gik ind efter nr. 5, 1983.

I efteråret 2008 genoplivede Egmont Serieforlaget konceptet. Egentlig var det Supertempo-konceptet, der blev genoplivet, men forlaget valgte det kortere og måske bedre klingende navn Tempo til serien.

Foruden hovedserien indholdt også bladet humorserien Navlerne.

Efter ti numre gik serien ind efteråret 2009.

Februar 2014 genoplivede norske Egmont Publishing endnu engang konceptet, denne gang med bøger på ca. 130 sider og to lange albumhistorier foruden et par kortere historier. Bogserien er ment som et nostalgisk tilbageblik på figurerne fra det norske blad, men visse af historierne har ikke tidligere været publiceret på norsk.

Hæfter i serien

  1. Blåfrakkerne 35: De blå ser rødt
  2. Sammy nr. 37: Lady "O"
  3. Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co. nr. 1: De forstenede kæmper
  4. Clifton nr. 21: Irsk ballade
  5. Rubine nr. 8: 96 timer
  6. Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co. nr. 2: Tidens sump
  7. Max Jordan nr. 7: De røde munkes kloster
  8. Blåfrakkerne nr. 36: Quantrill
  9. Den sidste tempelridder nr. 1: Koden
  10. Lefranc nr. 11: Målet

Eksterne links