ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Ultimate Marvel Team-Up"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
(Ultimativt rod)
Linie 59: Linie 59:
  
 
== Ultimativt rod ==
 
== Ultimativt rod ==
En del af udgivelserne har givet en del problemer med kronologien og personers udsende osv. [[Brian Michael Bendis]] har udtalt at Ultimate Marvel Team-Up #9 med Fantastic Four fra starten var tiltænkt til ikke at være en del af Ultimate kronologien. Det er bare et sjovt lille historie, hvor Spider-Man bliver forfulgt af en flok [[Ultimate Skrulls | Skrulls]] igennem nogle af Marvel Comics kontorer. Så den kan stryges fra listen med det samme.
+
En del af udgivelserne har givet en del problemer med kronologien og personers udsende osv. [[Brian Michael Bendis]] har udtalt at Ultimate Marvel Team-Up #9 med Fantastic Four fra starten ikke var tiltænkt til at være en del af Ultimate kronologien. Det er bare et sjovt lille historie, hvor Spider-Man bliver forfulgt af en flok [[Ultimate Skrulls | Skrulls]] igennem nogle af Marvel Comics kontorer.  
  
Hulks optræden i Ultimate Marvel Team-Up #2-3 virker lidt ulogisk i forhold til senere optrædener med hensyn til hans styrke og hudfarve, hvor han går fra grøn til grå. En forklaring kan være, at ændringerne skyldes tilføjelsen af [[Ultimate Captain America|Captain Americas]] blod til Hulk serumet. Og eftersom at der i Ultimates #2 bliver hentydet til situationen i Team-Up #2-3, må det gøre dem til en del at kronologien. I miniserien Ultimate Wolverine Vs. Hulk afsløres det også at Hulks farve skifter fra tid til anden.
+
Hulks optræden i Ultimate Marvel Team-Up #2-3 virker lidt ulogisk i forhold til senere optrædener med hensyn til hans styrke og hudfarve, hvor han går fra grøn til grå. En forklaring kan være, at ændringerne skyldes tilføjelsen af [[Ultimate Captain America|Captain Americas]] blod til Hulk serumet. I miniserien Ultimate Wolverine Vs. Hulk afsløres det også at Hulks farve skifter fra tid til anden.
 
 
I nummer 4 fortæller Peter Parker om [[Ultimate Iron Man|Iron Mans]] baggrund, men den bliver modsagt i miniserien Ultimate Iron Man. Det er blevet forklaret med, at den baggrundshistorie Peter fortæller er en konstrueret baggrundshistorie skabt af Stark Industri, for at skjule Iron Mans sande baggrund. Dragten Tony Stark har på i Team-Up #4-5 er nærmest identisk med Iron Man på Jord-616 (Marvels hovedkronologi) mere end den store, grul, grå og røde dragt han bruger i de senere optrædener. Dog ses det i både Ultimates og Ultimates 2, at Tony Stark har mere end en udgave af hans Iron Man-kampdragt, og han slutter også af i en ældre model i historien 'Grand Theft America' i Ultimates 2.
 
 
 
I de to numre hvor Nick Fury ses #5 og #14, har han hår. Hvilket han ikke ses med i andre historier, på nær i Ultimate X-Men (#7-12), hvor han også har hår. Men det kan vel forklares med at Nick Fury skifter frisure en gang i mellem.  
 
  
 +
I nummer 4 fortæller Peter Parker om [[Ultimate Iron Man|Iron Mans]] baggrund, men den bliver modsagt i miniserien Ultimate Iron Man. Det er blevet forklaret med, at den baggrundshistorie Peter fortæller er en konstrueret baggrundshistorie skabt af Stark Industri, for at skjule Iron Mans sande baggrund.
  
 
[[Kategori: Ultimate Marvel]] [[Kategori: Egmont Serieforlaget]] [[Kategori: Amerikanske tegneserier]]
 
[[Kategori: Ultimate Marvel]] [[Kategori: Egmont Serieforlaget]] [[Kategori: Amerikanske tegneserier]]

Versionen fra 14. mar 2010, 14:07

Ultimate Marvel Team-Up er en Marvel Comics Ultimate titel, som er udkommet i 16 numre (plus den afsluttende titel Ultimate Spider-Man Super Special). Seriens stjerne er Spider-Man, som på forskellige måder tumler ind i andre superhelte i hvert nummer. Serien er skrevet af Brian Michael Bendis, mens tegnerne skifter for næsten hvert nummer.

Nummer, kunstner og medvirkende

Nummer 1

Sabretooths første optræden i Ultimate Marvel.
Udkommet på dansk undertitlen Giga 6: Ultimate Marvel Team-Up.

Nummer #2-3

Hulks første optræden i Ultimate Marvel.
Udkommet på dansk undertitlen Giga 6: Ultimate Marvel Team-Up.

Nummer #4-5

Iron Mans første optræden i Ultimate Marvel.

Nummer #6-8

Daredevil & Punishers første optrædener i Ultimate Marvel.

Nummer #9

Nummer #10

The Lizard og Man-Things første optrædener i Ultimate-Marvel.

Nummer #11

Nummer #12-13

Doctor Stranges første optræden i Ultimate Marvel.

Nummer #14

Black Widows første optræden i Ultimate Marvel.

Nummer #15-16

Shang-Chis første optræden i Ultimate Marvel.

Ultimate Spider-Man Super Special

Blades og Elektras første optræden i Ultimate Marvel.

Ultimativt rod

En del af udgivelserne har givet en del problemer med kronologien og personers udsende osv. Brian Michael Bendis har udtalt at Ultimate Marvel Team-Up #9 med Fantastic Four fra starten ikke var tiltænkt til at være en del af Ultimate kronologien. Det er bare et sjovt lille historie, hvor Spider-Man bliver forfulgt af en flok Skrulls igennem nogle af Marvel Comics kontorer.

Hulks optræden i Ultimate Marvel Team-Up #2-3 virker lidt ulogisk i forhold til senere optrædener med hensyn til hans styrke og hudfarve, hvor han går fra grøn til grå. En forklaring kan være, at ændringerne skyldes tilføjelsen af Captain Americas blod til Hulk serumet. I miniserien Ultimate Wolverine Vs. Hulk afsløres det også at Hulks farve skifter fra tid til anden.

I nummer 4 fortæller Peter Parker om Iron Mans baggrund, men den bliver modsagt i miniserien Ultimate Iron Man. Det er blevet forklaret med, at den baggrundshistorie Peter fortæller er en konstrueret baggrundshistorie skabt af Stark Industri, for at skjule Iron Mans sande baggrund.