ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Villiams verden"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
(+Skapande)
Linie 1: Linie 1:
Albumserie af [[Freddy Milton]]. I flere tilfælde er serierne Villiam-omtegninger af de [[Disney-tegneserier|ande-serier]], [[Freddy Milton]] og [[Daan Jippes]] havde lavet sammen. Disse udkom ikke med det samme på dansk, og blev derfor gjort tilgængelige for det danske publikum på denne måde. [[Dekalog over Janteloven|Dekalog]]-album 3 - [[C-holdet - i Totalturneringen|C-holdet i Totalturneringen]] - havde også en forpremiere i disse album.  
+
Albumserie af [[Freddy Milton]], baseret på en figur oprindelig skabt af [[Daan Jippes]] i den korte historien "Intercity Incident". I flere tilfælde er serierne Villiam-omtegninger af de [[Disney-tegneserier|ande-serier]], [[Freddy Milton]] og [[Daan Jippes]] havde lavet sammen. Disse udkom ikke med det samme på dansk, og blev derfor gjort tilgængelige for det danske publikum på denne måde. [[Dekalog over Janteloven|Dekalog]]-album 3 - [[C-holdet - i Totalturneringen|C-holdet i Totalturneringen]] - havde også en forpremiere i disse album.  
  
 
== Album i serien ==
 
== Album i serien ==

Versionen fra 13. feb 2020, 12:33

Albumserie af Freddy Milton, baseret på en figur oprindelig skabt af Daan Jippes i den korte historien "Intercity Incident". I flere tilfælde er serierne Villiam-omtegninger af de ande-serier, Freddy Milton og Daan Jippes havde lavet sammen. Disse udkom ikke med det samme på dansk, og blev derfor gjort tilgængelige for det danske publikum på denne måde. Dekalog-album 3 - C-holdet i Totalturneringen - havde også en forpremiere i disse album.

Album i serien