ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

10 år med Victor

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Victor & Louise Kronologisk rækkefølge
 

10 år med Victor.jpg

 
Forfatter: Steen Langstrup
Tegner: Steen Langstrup=

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Victor er kendt og elsket af en hel generation af teenagere. Tegneserien har gennem de sidste 10 år været fast del i bladet UNG, der deles ud til alle landets 8.-10. klasser.

Dette album er udgivet i anledning af, at serien bliver 10 år, og indeholder alle striber med Victor, dem fra UNG, dem fra Anna Louise Stevnhøjs to bøger om sex ('FØR den første gang' og 'EFTER den første gang'), plus de striber, der var for frække til UNG og endelig en række helt nye striber tegnet specielt til dette album.

"En sjov og underholdende serie om 'hvordan man gør det'. Om hvordan man kommer i kontakt med ham eller hende. I tegneserieformen løser han op for mange af de problemer, som bliver så store og vanskelige for mange unge. Det er mægtig skægt." Lene Rem om Victor i B.T.

"Victor er sjov at læse i sammenhæng." Frank Madsen i Seriejournalen:

"Den sort-hvide tegnestil er indbydende enkel ... emnet er universalt og tidsløst, og vinklen på de mange optrin er både humoristisk og rammende ... En fin lejlighed til at forny og udvide samlingen af vejledninger i kærlighed og sex. Der er brug for levende formidling af emnet som i dette tilfælde, og bogen giver hormoner og vitaminer for alle pengene."