ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Angelus

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Angelus.jpg

 
Forfatter: Frank Giroud
Tegner: José Homs
Oversætter: Anne Vibeke Mortensen
Originaltitel: Secrets - L'Angélus
Originaludgave: 2010-2011: Dupuis
Format: 128 sider (?) farver

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Mesterligt drama om en mand i midtlivskrise, familiehemmeligheder og kunst, skruet sammen af den drevne franske forfatter Frank Giroud og stemningsmættet sat i scene af det spanske stjernefrø José Homs, der nu er headhuntet til at illustrere tegneserieudgaven af Stieg Larssons romaner.

Med forord af Giroud og 8 ekstra sider, hvor Homs fortæller om sit arbejde med serien og viser eksempler på sine grafiske overvejelser!

Forlagets resumé

Fantasi er ikke et element, der indgår i lægemiddelsælgeren Clovis Chaumels og hans dominerende hustru Isabellas begivenhedsløse liv. Da han for første gang i mange år en dag går på museum, ændrer alt sig imidlertid. Ved synet af Jean-François Millets berømte maleri »Angelus« på Orsay-museet i Paris overvældes han af uforståelige følelser og voldsom utilpashed.

Clovis sætter sig for at undersøge maleriets historie og kommer derved på sporet af en tabu-belagt hemmelighed i sin familie, som viser sig at have paralleller til Salvador Dalis tilsvarende besættelse af maleriet i 1930'erne. Han kastes ud i en menneskelig transformation, der vender op og ned på hans indre liv, efterhånden som han dykker dybere og dybere ned i sin egen fortid og maleriets tilsyneladende uforklarlige kraft.

Forsider

Eksterne links