ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Basara

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Basara er en manga af Yumi Tamura. Den er på 27 bind, hvoraf de 5 første er udgivet på dansk af forlaget Mangismo, der gik i betalingsstandsning i juli 2007.

Der er tale om en såkaldt shojo, en serie der stammer fra japanske tegneserieblade, der primært henvender sig til piger.

Forlagets resume af serien

En naturkatastrofe har ødelagt alle moderne byer i Japan og tyranniske konger har delt landet op i fire regioner. Langt ude i ørkenen er drengen Tatara udset til at være skæbnebarnet: Ham der skal frelse landet fra tyrannerne. Men da han brutalt bliver myrdet af Den Røde Konges mænd, må hans tvillingesøster Sasara i al hemmelighed træde i hans sted.

Hun er vokset op i skyggen af sin bror, men nu er det pludselig hende der skal lede oprøret. Et stort ansvar, når man for lidt siden bare var en ganske almindelig pige. Nu må Sarasa blive Tatara og redde landet. Hun begynder sin lange rejse for at samle fire sagnomspundne sværd, der kan give uanede kræfter til kampen mod kongerne. Sarasa møder mange fascinerende mennesker, men ikke alle er, hvad de giver sig ud for, og det er ikke til at vide, hvem hun kan stole på.

Når det hele bliver lidt for meget rider Sarasa ud til varme ørkenkilder for at være sig selv. Her møder hun en ung fyr, som hun bliver forelsket i. Hendes beundrer hedder Shuri, men han fortæller ikke, at han også bliver kaldt Den Røde Konge. Ingen af dem ved, at de i virkeligheden er dødsfjender …

Forsider

Eksterne links