ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bassernes Mort Walker

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Bassernes Mort Walker.jpg

 
Forfatter: Michael G. Nielsen
Tegner: Mort Walker

Danske udgaver:

I anledning af Mort Walkers 90 års fødselsdag den 3. september 2013 udgav Forlaget Fahrenheit "Bassernes Mort Walker". Her kan du læse om Mort Walkers liv og især om hans arbejde med Basserne. Der bringes en masse striber, der viser, hvornår figurerne dukkede op første gang - og også striber, der skabte debat omkring serien. Mort fortæller selv en masse om sit arbejde med serien - og han fortæller, hvordan han fik idéen til en masse figurer.

Forlagets beskrivelse

Med biografien "Bassernes Mort Walker" siger Fahrenheit tillykke med de 90 år til skaberen af den populære avisserie. Bogen er skrevet af Basse-bladets mangeårige redaktør, Michael G. Nielsen, og er rigt illustreret med fotos samt kendte som ukendte striber.

Mort Walker er i dag en af verdens ældste, stadig aktive tegnere, og da han nu i 63 år har tegnet Basserne, står han dermed også bag verdens længste løbende serie med samme tegner.

"Bassernes Mort Walker" fortæller om Walkers liv, og ophavsmanden bidrager selv med en del tekst samt anekdoter om, hvilke personer der skabte inspiration til nogle af hans populære figurer fra Basserne.