ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bjørn og bjørn imellem

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Bjørn og bjørn imellem (The Grizzwells) af Bill Schorr er en serie om en familie som så mange andre, havde det ikke lige været for familiemedlemmernes til tider ret ekstraordinære opførsel og fordi de bor i en naturpark... og så det, at de er bjørne.

Gråbjørnen Günther er familiens omfangsrige overhoved. Han er en god og kærlig familiefar under forudsætning af, at han ikke skal bevæge sig fra sin yndlingshvileplads. Hans største fejl må siges at være en udpræget kulinarisk svaghed for affaldsspande og skovtursgæsternes madkurve... eller gæsterne selv.

Hustruen Flora er ikke hævet over en spydig bemærkning i ny og næ... faktisk er hun ret sjældent mundlam. Datteren Fauna tilbringer sit liv med at jagte modetøj og så er der Sønnike, som nok er fars store håb, men som aldrig HELT har fattet ideen med at være et bidsk rovdyr... især ikke, når man støder ind i en elg, der er ti gange så stor som en selv.

Günthers bedste kammerat er et pindsvin. En venlig lille skabning med en evig og aldeles uopfyldt drøm om den store kærlighed til det lokale hunpindsvin og et intellekt af den slags, som selv når det går højest kun lige strejfer overkanten af mosset i skovbunden.

Bjørn og bjørn.jpg

Eksterne links