ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bruger:Ant

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Dan


By:

Atown

Type:

Nørd

Ant.jpg

Jeg hedder Dan og bor i Albertslund vest for København. Jeg arbejder til dagligt som systemudvikler, og roder derudover lidt med PhotoShop og grafik i min fritid.

Min interesse for tegneserier blev grundlagt i 1970, da min far købte mit første Fart og tempo til mig. Her åbnede en helt ny verden sig for mig. Og det hænger stadig ved. I dag er min hovedinteresse inden for tegneserier albums. Især de fransk-belgiske albums er jeg glade for.

Mit første tegneseriealbum var Tintin-albummet Kong Ottokars scepter, som jeg fik af min moster. Det første album jeg selv købte var Smølferne og kraxelikroxen. Men det der for alvor fik mig i gang med at samle, var da Carlsen if (eller Carlsens Idrætsforening som vi kaldte dem dengang) startede med at udgive Tegneserier for voksne med albums som Den sorte ordens falangister og serien Simon. Her læste jeg for første gang, tegneserier beregnet for et mere modent publikum. Jeg var for alvor hooked, og har siden, da fået anskaffet mig en hel del flere albums.

Mine favorittegnere er:

Foruden tegneserier, er min hovedinteresse brætspil. Både små og hurtige familiespil, kaldet eurogames, men også de helt store spil der simulerer et historisk slag med tusindvis af brikker, og som kan tage mange måneder at spille færdig.

Ressourcer