ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Brugerdiskussion:ACS

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Velkommen som bruger ACS.Jeg er Andreas, og jeg er også for nyligt blevet medlem. Jeg er også Don Rosa og Barks fan, og har allerede nu lavet mange sider om Don Rosa og Barks historier på Comicwiki. Men velkommen til. Andreas 23. mar 2008, 12:01 (CET)

Tak for velkomsten Andreas - har lagt mærke til dine sider om HEDL mv. - glæder mig til at være med! ACS 23. mar 2008, 14:01 (CET)
Jeg vil også lige kime ind og bede dig velkommen. Hvis der er noget jeg kan hjælpe med (som admin), så må du bare sige til. Joen 23. mar 2008, 16:58 (CET)
Tak for velkomstenAC 23. mar 2008, 20:13 (CET)

Server

Er der egentlig serverproblemer eller er det bare mig? Har ikke kunnet få noget ind nogen steder fordi browseren crasher.. AC 24. mar 2008, 20:04 (CET)

Der ER serverproblemer. Vi arbejder på det, og jeg beklager meget. Jeg håber det er fixet i løbet af dagen. Joen 25. mar 2008, 08:31 (CET)
Det ser ud til at virke efterhåndenAC 26. mar 2008, 21:25 (CET)

Jeg har også haft ptoblemer med af få noget ind, og jeg troede det var min computer der var noget galt med, men nu ved jeg det var serveren. Andreas 26. mar 2008, 21:53 (CET)

Serier

Jeg har lidt info om nedenstående serier - vil en af jer oprette sider dertil, for så "skilled" er jeg ikke endnu?

Så er siderne oprettet. Det er faktisk meget nemt at oprette sider, du skriver bare navnet i søgevinduet, søger og så aktiverer "opret". Benadikt 17. okt 2008, 23:19 (CEST)

Mike

Kender nogen af jer andre bladet Mike? Det er kort omtalt i Komiklex og jeg har en del numre jeg godt kunne scanne og lave en samlet omtale af herinde. Bladet udkom 6 gange om året og kunne fåes når man havde en Jeans-konto i Sparekassen SDS - Det sidste år i bladet slevetid blev det udgivet af Unibank pga. fussionen mellem SDS, Privatbanken og en bank mere jeg ikke kan huske navnet på. Derefter lukkede det naturligvis. Tror ikke der er banker i dag der udgiver tegneseriehæfter deres kunder kan tage - ellers en god tradition.

Bamse

Det kan ganske simpelt ikke passe at vi ikke har en side om dette hæfte. Bamse, verdens stærkeste bjørn med vennerne Lille-Hopsa og Ole Opfinder (navnet er blevet et fast udtryk på linje med Joakim von And og Pengetank!) - hustruen Brumme-Lise og børnene Bamse-Maja, Bamse-Lotte, Brum og Teddy. Bladet udkom i adskillige år, ved forskellige forlag, f. eks. Williams, Interpresse (Semic) og til sidst Egmont, som i 1998 da serien havde jubilæum, fejrede dette ved at lukke udgivelsen.