ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Brugerdiskussion:Benadikt

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Huskeliste

Min egen huskeliste:

http://www.bokliv.se/search-results.php?searchTerm=kalle+ankas+pocket&chk_searchin%5B%5D=author&chk_searchin%5B%5D=booktitle http://gadsircomics.blogspot.com/2007/06/review-modesty-blaise-inca-trail.html
http://superitch.com/?p=23464
http://bearalley.blogspot.com/2008/09/daily-sketch-strips-23-november-1963.html

<div style="clear:left">   <div style> og <span style>


Skriftstørrelse 90% Skriftstørrelse 110% Skriftstørrelse 130%

Skriftstørrelse 110%

I tabel kan også bruges style="font-size:90%"|
style="text-align: center"|
Lang streg —, tankestreg – og bindestreg -   hård bindestreg ‑ & # 8 2 0 9 ;

gul tekst på blå baggrund, fylder hele linjer

Ekstra overskrift i oversigtsskabelonen (<center> og font-size:90% skal ikke med når teksten er i skabelonen):

Fed, rød tekst hvid tekst på grå baggrund Normal tekst igen
Mellemrum:     & n b s p ;     kort mellemrum:       & # 8 2 3 9 ; Se https://en.wikipedia.org/wiki/Thin_space og https://en.wikipedia.org/wiki/Whitespace_character

Virkningen af bredde og højde er vist med eksempler på Diskussion: Hovedjægernes land.

 1. Nummerering
 1. Henvisning til amerikanske, britiske, svenske og norske versioner af Illustrerede Klassikere
 2. Når Illustrerede Klassikere og Classics Illustrated indeholder forskellige udgaver (eks. Et studie i rødt og A Study in Scarlet)
 3. Felix på eventyr, oversigt
 4. Se på artiklen Portal:Andeby/Stålands opindelse - Fantomand?
 5. Henvisninger til artiklen Morris og GIR
 6. Tilføje bogudgaver til albumartikler: Asterix, Lucky Luke, Splint & Co. m.fl.
 7. Anvende flerserieboksen på Supertempo, Superserien, Albumklubben Comics, Albumklubben Trumf, Trumfserien m.m.
 8. Carl Barks-artiklen
 9. Carl Barks' tegneserier, se tyske Duckipedia og engelske Wikipedia
 10. Carl Barks' malerier
 11. CBSV indholdsoversigt
 12. Don Rosa-historierne
 13. Modesty Blaise-historierne, albummene fra Titan, udgaver: Komplette, forkortede, ombrudte, hvilke A-striber er med
 14. Blueberrys tidslinje
 15. Resumé over Blueberry-albummene
 16. Corto Maltese, gennemgå artiklerne
 17. Morbus Gravis, gennemgå artiklen
 18. Walt Disney's filmalbum
 19. Mummi, norske forsider
 20. Natacha, førsteudgave i Spirou, se Waltherys hjemmeside
 21. Thors brudefærd, oplag af 2. udgave
 22. Minialbum, forklarende tekst, skal parenteser være med i titlerne?
 23. Links til udgaver fra Aben maler
 24. Agent X9-hæfterne
 25. Rip Kirby
 26. Hemmelig agent X-9
 27. Kloge hoveder
 28. Tintin-versioner
 29. Bob Morane - skandinavisk oversigt
 30. Julehæfterne fra Gutenberghus (overveje hvordan årstallene skal bruges)
 31. WP-bladet og Det nye wild west og prærie-blad
 32. Jean Girauds korte historier
 33. Poeten og Lillemor
 34. Jumbobøgerne
 35. Snøvserne og Smølferne
 36. Tintin-skabelonen
 37. Asterix-skabelonen
 38. Lucky Luke-skabelonen
 39. Splint & Co.-skabelonen og Splint & Co.

Forskellige udgaver af samme historie

Albummene Chihuahua Pearl (Fort Navajo) og Chihuahua Pearl, er det et tilfælde at de har det samme navn? Eller er der rent faktisk tale om den samme historie udgivet i forskellige udgaver, altså en under udgaven Fort Navajo og en under udgaven Løjtnant Blueberry? For hvis det er tilfældet, giver det så egentlig ikke mest mening at have én side til "Chihuahua Pearl", som beskriver begge udgaverne, så man på én side kan sammenligne forsider? Lidt ligesom vi har gjort med f.eks. Storbyen der druknede, der også er udkommet i Superserien? Måske bare pænere, men alligevel? Derved sparer vi til dels nogle sider, til dels brugere der leder efter info, sparer nogle klik, og til dels undgår vi redundans i anmeldelser af historierne. --Joen 21. Jan 2007 kl. 15:47 (CET)

Der er tale om to udgaver af samme album. Med forskellige oversættere, forskellig tekstning osv. Så jeg mener at de to udgaver bør have to sider. Evt. med henvisning til hinanden.
Det samme gælder Manden med sølvstjernen og General Guldmanke.
Når to udgaver er næsten ens, er jeg enig med jer at man kan nøjes med én side. Faktisk er nogle af Løjtnant Blueberry-albummene udgivet af både Gutenberghus og Serieforlaget. Jeg har kun beskrevet førsteudgaven. Tilsvarende gør sig gældende med Asterix 25 fra Interpresse, Gutenberghus og Serieforlaget.
Benadikt 21. Jan 2007 kl. 16:30 (CET)

Kategorisering

Hej Benadikt. Med det antal nye artikler der tilføjes til wiki'en i øjeblikket, ville det være en stor hjælp hvis du kategoriserede siderne samtidig, således at f.eks. albums kommer i en kategori tilhørende serien. Det hjælper med at holde artiklerne grupperet og linket sammen. Vi stræber efter at kategorisere alle artikler, hvis det er muligt.

Se iøvrigt kategorisering under Hjælp. ezme 27. Jan 2007 kl. 13:20 (CET)

Jeg vil gøre mit bedste at huske det. Og sætte mig bedre ind i de forskellige kategorier. Benadikt 27. Jan 2007 kl. 15:36 (CET)

Vil du være admin?

Jeg har diskuteret med Ezme om ikke du kunne blive administrator, ligesom os. Vi synes begge det er en god idé, så hvis du vil, så kan jeg gøre dig til admin. Som admin kan du flytte sider, slette sider, "undelete", "revert", beskytte osv. Det betyder ikke at vi forventer en vis deltagelse, det betyder alene at visse arbejdsopgaver bliver gjort lettere for dig, fordi du selv kan slette / flytte sider. --Joen 29. Jan 2007 kl. 12:34 (CET)

Hej Joen og Ezme. Jo, det ville være fint at kunne ændre nogle flere ting selv. Jeg går selvfølgelig ud fra, at jeg stadig kan få hjælp til de ting, som jeg ikke kender så meget til.
Et af de steder, hvor jeg har tænkt mig at bruge administratorrettighederne, er at fjerne egne skans, når jeg har fået fat i bedre udgaver. Det er spild af plads at gamle, dårligere udgaver ligger der.
Mvh Benadikt 29. Jan 2007 kl. 12:43 (CET)
Du kan naturligvis altid spørge om hjælp, selvfølgelig. Jeg laver dig lige til admin. --Joen 29. Jan 2007 kl. 12:46 (CET)
Sådan. Der skulle gerne være "Flyt" og "Slet" fanebladene nu. Sig lige til hvis du får problemer. --Joen 29. Jan 2007 kl. 12:48 (CET)
Jo, jeg kan se de to faneblade. Vi høres ved. Benadikt 29. Jan 2007 kl. 12:51 (CET)

Kulsort billede

Hej Benadikt, jeg har set at du har oploaded nogle billeder. Jeg har også forsøgt at uploade forsiden til Blåfrakkerne 05 Bronco Benny, men når jeg kikker på den er det blot en kulsort firkant. [Billede:Blåfrakkerne 05.jpg] ses pænt på Bronco Bennysiden og hvis man klikker på den sorte firkant kommer der et pænt, større billede af forsiden. Jeg har prøvet at uploade billedet fire gange, med samme sorte resultat. Jeg har uploaded 4 andre forsider, uden problemer. Kan du hjælpe? --Necessary Evil 19. okt 2007 kl. 17:23 (CEST)

Dette lyder meget mystisk og jeg har ikke set dette problem før. Derfor har jeg desværre heller ikke nogen løsning. Måske kender Joen problemet og har en løsning, prøv og kontakt ham. Mvh. Benadikt 23. okt 2007 kl. 15:21 (CEST)

Diskussion:Chfang

Hej Benadikt. Kan du ikke slette Diskussion:Chfang da den ikke tjener noget formål. Den er oprettet af en tilbagevendende hærværksbruger. --Lars And 29. okt 2007 kl. 20:21 (CET)

Det er hermed gjort. Benadikt 29. okt 2007 kl. 22:46 (CET)

Efterlyste scans

Hej Benadikt. Du efterlyste engang nogle scans af fanzine-forsider, og dem kan jeg sagtens finde frem. Men jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre med dem. Skal jeg sende dem til dig eller uploade dem her et eller andet sted? (undskyld jeg først har set din besked nu, men desværre har jeg ikke så tit tid til at opholde mig på comicwiki)

--Ole d. 14. Nov 2007 kl. 18:00 (CET)

Hej Ole.
Det nemmeste er nok at du uploader dem til ComicWiki. De bedre scans af Rappet kan vi så lægge ind i artiklen (det kan jeg godt gøre). Hvis du har andre forsider, kan vi oprette artikler efterhånden som vi finder oplysninger om bladene. Mvh Benadikt 14. Nov 2007 kl. 19:22 (CET)

Patriot Print Shoppe

Jeg har svært ved at se begrundelsen for at linke til en t-shirt-forretning i fx artiklen Kit Carson. Det eneste den indeholder af relevans er et billede i elendig kvalitet (og 50 der ikke er relevante), mens artiklen har et, der er bedre. --S-mand 15. Nov 2007 kl. 14:15 (CET)

Du ryster dem bare ud af ærmet, hva?

Hej Benadikt, det var rart at du havde en masse billeder af Fedtmule og klassikerne, mange tak skal du have. Ved du om originaltitlerne er spanske?

I øvrigt, mens at jeg har dig, så mangler Blåfrakkerne nr. 21 Hukommelsestab, 22 Rose of Bantry og 24 De blå går agurk! forsider, har du dem?. Jeg har selv lånt dem på biblioteket og de har en uskøn diagonal mærkat med "KØBENHAVNS KOMMUNES BIBLIOTEKER" på forsiden. En anden ting er at der er klæbet en stregkode ovenpå ISBN-numrene, så kun "87-7679-" er synligt, kender du resten? ISBN-numrene står IKKE på indersiden! Med Venlig Hilsen--Lars And 24. jan 2008, 00:56 (CET)

Hej Lars. Desværre ved jeg ikke så meget om Fedtmule og klassikerne, men jeg skal prøve at finde ud af, hvilket sprog er det originale.
Ofte kan man finde forsiderne på nettet, og det var sådan jeg fandt dem til Fedtmule og klassikerne. Jeg kan ikke finde de tre Blåfrakkerne på dansk, så jeg har lagt de franske forsider op. Jeg ejer meget få Blåfrakkerne, så jeg kan prøve på mit lokale bibliotek. De sætter ikke så skæmmende etiketter på, som Københavns Bibliotek gør.
Det var fint at du fik rettet nummereringen af Asterix-bøgerne, den skal selvfølgelig være med romertal. Mvh Benadikt 24. jan 2008, 03:16 (CET)

Et spørgsmål til en Barks ekspert

Hej Benadikt. Som den Barks ekspert du er, har jeg et spørgsmål til dig. Jeg har i de sidste par år ledt efter en Anders And (eller Onkel Joakim?) historie jeg læste som barn og som jeg godt kunne tænke mig at læse igen. Måske du har en idé om hvilken historie det er? Jeg er faktisk ikke engang sikker på at det ER Carl Barks, men det korte jeg kan huske fra historien er at Anders og ungerne på en eller anden måde ender med at finde et vikingeskib, vistnok frosset fast inde i en stor isgrotte, omgivet af et hav af diamanter og rubiner. Det er faktisk alt jeg husker! Det skal jo ikke være for let, hehe ;). Men måske du kan pege mig lidt i den rigtige retning? Joen 2. feb 2008, 12:47 (CET)

Beskrivelsen kunne passe på Anders And og den gyldne hjelm, som er et af Barks' storværker. Foruden den gyldne hjelm, indeholder skibet andet guld og værdigenstande. Benadikt 2. feb 2008, 13:05 (CET)
Nej det er ikke den, selvom det også er en god historie... Det er muligt det slet ikke er Barks. Jeg skal nok lige råbe op hvis jeg finder ud af det. Joen 2. feb 2008, 15:41 (CET)
Jeg skal tænke over historien, måske kommer jeg på det. Benadikt 2. feb 2008, 15:49 (CET)

Jeg mener at jeg har læst en anden historie end Den gyldne hjelm, hvor et skib er frosset inde. Men jeg kan altså ikke komme på, hvor det er henne. Måske skal du stille spørgsmålet til DDF(R). Jeg er faktisk også meget nyskerrig efter resultatet. Benadikt 7. feb 2008, 01:29 (CET)

Jeg spørger på DDFR! Tak! Joen 7. feb 2008, 08:58 (CET)
Jeg har oprettet en tråd, og allerede fået et godt svar! Joen 7. feb 2008, 09:58 (CET)
Anders And på Grønland! Jeg må hellere til at genlæse den historie, for jeg kan ikke huske vikingeskibet. Benadikt 7. feb 2008, 22:22 (CET)
Det viste sig at ikke være Anders And på Grønland (selvom det nok også er en god historie), men de dygtige DDFR'er har fundet ud af at det er denne! http://coa.inducks.org/story.php?c=D++7202 -- så det var ikke mesteren (Barks), men tak for hjælpen alligevel! Joen 8. feb 2008, 09:22 (CET)
Den ville jeg ikke været kommet på! Den er fra et tidspunkt, hvor jeg ikke læste ugebladet Anders And & Co.ret ofte. Benadikt 8. feb 2008, 14:56 (CET)

Scans

Hej Benadikt.

Tak for den varme velkomst. Jeg håber, at jeg gør det her rigtig nok, når jeg skriver her. Jeg er ikke nogen haj til den her slags interaktiv netsurfing. Jeg kan godt se, at et par stykker af forsiderne til 'Henrik og Hagbart' er lidt uldne i kanterne. Jeg har ikke lige adgang til en scanner nu, så jeg tog et billede med mit kamera. Jeg ved ikke, om det er okay? Jeg har alle 'Henrik og Hagbart' albummene. Så hvis billederne ser okay ud, kan jeg godt ordne de andre sider, der ser lidt kedelige ud. Berit 11 feb. 2009, 19:00 (CET)

Atomtoget

Hej Benedikt.

Kan se du har lagt info på sitet om bl.a. Franquins Atomtoget. Du skulle vel ikke have et eksemplar af Atomtoget-albummet som du er interesseret i at bytte ligeover for en Carl Barks Guldbog? Syntes selv det er et ret godt tilbud. Har nr. 1993-2000 begge år incl.

Håber at høre fra dig. Skriv gerne en mail til peer(a)hansen.mail.dk

Mvh. Peer

Max og Moritz

Hej Benadikt

George i det tyske forum om Færøerne spørger om Max og Moritz findes i en færøsk udgave? http://forum.faroe-islands.de/phpBB2/viewtopic.php?t=1204

Bruger:Erik Christensen 22 aug. 2009, 21:45 (CET) http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Erik_Christensen

Mail: marielu(a)post.olivant.fo

Venlig hilsen Erik Christensen. Porkeri


http://www.faroeislands-denmark.dk/

Jeg tror ikke at Max og Moritz er udgivet på Færøerne, uden at jeg er helt 100% sikker. Jeg prøvede at lede hos Torshavns Bibliotek og Færøernes Landsbibliotek, men fandt ikke noget. Jeg skal prøve at tænke over, hvordan jeg kan få bekræftet eller afkræftet, at den er udgivet på færøsk.
Torshavns Bibliotek har adressen: http://bbsweb.bbs.fo/sites/WBBS/pub/search.html
Færøernes Landsbibliotek har adressen: http://www.flb.fo/
Med venlig hilsen Benadikt 22. aug 2009, 22:07 (CEST)
PS. Jeg er opvokset i Akrar lige på den anden side af fjorden hvor du nu bor!
Jag testade att söka på Busch, som i Wilhelm Busch, och jag hittade ingenting på biblioteken. Det finns ingen färöisk motsvarighet till Kungliga Biblioteket, eller något? Wakuran 23. aug 2009, 01:01 (CEST)
"Føroya Landsbókasavn" (Færøernes Landsbibliotek) svarer til de kongelige biblioteker i de skandinaviske lande.
Når ingenting findes under Busch og ingenting under Max Moritz, så er der meget lille sandsynlighed for at de er udgivet. Der er en ganske lille sandsynlighed for, at de er i et eller andet tidsskrift. Benadikt 23. aug 2009, 01:08 (CEST)

Automatisk kategorisering af flertydig

Hej Benadikt,

jeg kan se at du tilføjede en flertydig kategori til Storm siden efter at jeg skiftede til skelne skabelonen. Var det ikke smartere, at vi i stedet for at manuelt indsætte Flertydig kategorien på sider der har den skabelon, tilføjer flertydig kategori koden til selve skelne skabelonen? Så vil sider der bruger skelne skabelonen automatisk blive kategoriseret Flertydig. --Joen 23. aug 2009, 16:08 (CEST)

Nej, faktisk kan jeg slet ikke lide den automatiske kategorisering af Flertydig, heller ikke i Flertydig-skabelonen. Årsagen er, at alt for mange navne kommer med i listen over flertydige navne, så den bliver meget uoverskuelig.
F.eks. vil 6 linier med:
i listen over flertydige evner blot gøre listen helt unødvendig lang. Det første opslag - Robin Hood - er det eneste, der hører hjemme i listen over flertydig, de andre finder man under opslaget Robin Hood.
Jeg synes at vi har bedst styr på, hvad der kommer med i kategorien Flertydig, når vi selv skriver [[Kategori: Flertydig]]
Bemærk at jeg har indsat kategorien Flertydig manuelt ind i alle Flertydig-artikler, som jeg har skrevet eller redigeret. Så de er klar hvis I skulle ændre mening og fjerne den automatiske kategorisering.
Benadikt 23. aug 2009, 16:29 (CEST)
Jeg tænkte nok der var mening med det! Skal vi så omvendt fjerne den automatiske indsættelse af kategorien via flertydig skabelonen? Joen 23. aug 2009, 17:17 (CEST)
Ja, jeg ville altså foretrække det. Hvis du fjerner den automatiske kategorisering, bliver det nok nødvendigt at gennemgå alle artiklerne i Flertydig, men det kan de nok trænge til alligevel. Jeg kan gøre det om en uges tid (altså gennemgå artiklerne). Benadikt 23. aug 2009, 17:24 (CEST)
Eftersom det er meget nemt både at fjerne og tilføje kategori koden så synes jeg bare du selv skal gøre det når det passer dig, du er helt klart den der har mest styr på strukturen efterhånden! Bare fjern kategori:flertydig fra denne side: http://www.comicwiki.dk/index.php?title=Skabelon:Flertydig&action=edit
Et andet godt tip er, hvis du vil se alle sider der benytter flertydig skabelonen, kan du bare kigge på denne side: http://www.comicwiki.dk/wiki/Speciel:Henvisningsliste/Skabelon:Flertydig -- så behøver man ikke kategorien. Joen 23. aug 2009, 23:08 (CEST)
Fint, jeg gør det når jeg ved at jeg får tid til at gennemgå kategorien. Benadikt 23. aug 2009, 23:41 (CEST)

3 spøgsmål

hej benadikt jeg har 2 spøgsmål hvordan lægger man billeder ind? hvad mener du med extern link? det med reglerne er foreksempel om der er regler for hvad man må uoplade på siden det var det jeg mente

1. Øverst på siden klikker du på "Upload fil". Så kommer en ny side frem, hvor du trykker på "Gennemse" for at finde billedet i din computer. Og til sidst trykker du på "Upload fil". ok tak og har tilføjet nogle striber du glemte til basserne (serieblad) artikel samt hvilke der stadig kører mest dem fra stribejagten.

2. "Ekstern link" er det, som du bare kalder "link". Vi har en masse "interne links" på comicwiki, de fremkommer når du sætter dobbelt firkantet parentes om et navn, f.eks. [[Anders And]] bliver til det interne link Anders And og [[Basserne (serieblad)|Basserne]] bliver til Basserne.
De eksterne links kan blive pænere ved at skrive adressen, så mellemrum, og så et kortere, sigende navn, det hele i firkantet parentes, f.eks. [http://www.bedetheque.com/album-24010-BD-Fort-Navajo.html Fort Navajo på fransk] bliver til Fort Navajo på fransk. Mvh Benadikt 14. nov 2009, 15:06 (CET)

og har også et 3. spøgsmål: findes der nogle regler ang. uploadelse af billeder og i så fald hvor er det så? det er fordi at jeg har et billed af frøken olsen i bikini tror du at jeg må lægge det ud på frøken olsen siden?

Jeg mener reglerne kommer frem på siden, når du trykker på "upload fil". Reglerne er ellers KORT SAGT at man ikke må bryde ophavsretsloven. Benadikt 14. nov 2009, 16:34 (CET)

Billeder i GIF-format fungerer ikke så godt på ComicWiki som billeder i JPG-format. Jeg har derfor gemt billedet af Yap i JPG-format i stedet for GIF. Benadikt 14. nov 2009, 16:52 (CET)

Jeg tror du godt kan lægge et billede af frk. Olsen i bikine her på siden. Det er Mort Walker, der ejer retten til alle billederne i serien Basserne. Ejerne har normalt ikke noget imod, at billeder lægges et sted som ComicWiki, hvor der jo bliver reklameret gratis for deres serie. Benadikt 14. nov 2009, 17:03 (CET)

slettet

hvofor har du slettet min artikel om radio gaga? hvad var der med den? sorry der var så mange billeder af don martin

Artikler er der stadig. Jeg har ikke slettet Radio gaga, men har derimod slettet 3 mindre ting:

 1. Private oplysninger om Rasmus Julius
 2. Billede af en Don Martin, som ikke er tegneren
 3. Et par eksterne referencer, som allerede VAR DER, og et par referencer, som ikke indeholdt nogle oplysninger udover det, som allerede ligger på ComicWiki.

ny artikel

hey benadikt kan du ikke lave en artikel om jumbobog 355? den er allerade udkommet.den hedder robot røver.--jack 27. nov 2009, 16:31 (CET)

Såsnart jeg finder et billede af bogen. Benadikt 28. nov 2009, 14:51 (CET)

superflot så den desværre først nu--jack 28. nov 2009, 17:50 (CET)

Muhammed-artiklen

Må jeg godt lægge de 12 Muhammed-billeder ind på siden?--jack 28. nov 2009, 14:46 (CET)

Jeg synes ikke du bør lægge billederne på siden. Det er nok at der er et link til tegningerne. Benadikt 28. nov 2009, 14:51 (CET)
Iøvrigt, kan du se efter, hvad der er skrevet i forvejen i artikler, så der ikke bliver så mange gentagelser. Det er ikke nødvendigt med to eller endda tre link til nøjagtig samme hjemmeside! Benadikt 28. nov 2009, 14:51 (CET)

sorry benadikt det havde jeg en fornemmelse af jeg bliver let lidt fovirret (: --jack 28. nov 2009, 16:32 (CET)

Tilykke

hej jeg ville bare sige tilykke med det 10.000 artikler på comicwiki et rundt tal (:

Yay! Go us!! :) Håber vi skal have en 10.000 siders fest eller noget Kent Damgaard 5. dec 2009, 16:25 (CET)
Tak i lige måde. Jo, det bør fejres på en eller anden måde. Det bedste ville være, hvis vi fik så meget reklame, at vi kunne få nogle flere bidragydere.
Hvis der blev nogle flere faste bidragydere, kunne vi dele hovedansvaret for de serier, som vi er bedst til. Benadikt 5. dec 2009, 19:47 (CET)

hvofor er der ikke nooget 10.000 siders logo i forsiden ligesom det sidste?

Det plejer vist at være Ezme, der laver et logo til at fejre de runde tal. Måske har han for travlt for tiden. Benadikt 7. dec 2009, 18:40 (CET)

hjælp med billeder

hej hvordan laver du dne der ring om billederne man kan skrive i ligesom billedet af della som barn her?http://www.comicwiki.dk/wiki/Della_And --jack 13. dec 2009, 11:57 (CET)

Koden "thumb" sætter ramme om billedet og højrestiller det. (Det kan dog venstrestilles med koden "left")

[[Billede:Della.jpg|300px|thumb|Della And som barn i matrostøj ved siden af Anders]]

Du kan altid se hvad der er skrevet ved at trykke på "rediger". Benadikt 13. dec 2009, 14:08 (CET)

tak den vil jeg så prøve at bruge fremover --jack 13. dec 2009, 14:11 (CET)

Og endnu engang, Jack, DU BLIVER NØDT TIL AT FØLGE ALMINDELIG RETSKRIVNING og skrive personnavne o.l. med stort. Det er alt for stort arbejde at sidde og rette alle dine fejl. Så hvis det ikke snart bliver bedre, vil vi bare lukke af for dine redigeringer! Benadikt 13. dec 2009, 14:12 (CET)

Valhalla

Jeg leste din artikkel om tegneserien Valhalla på norsk wikipedia og ser at den blant annet har blitt gitt ut på Færøyene. Vet du om hvor mye den ble solgt? Imponerende at den har blitt gitt ut på et språk med så få brukere! --Oddeivind 2. jan 2010, 09:11 (CET)

Skabelon

Afprøvning af skabelon:

Skabelon:Mange underserier

Cudos

Tak for velkomsten. Jeg har lagt lidt billeder på ting jeg har og som trænger til bedre billeder. Cudos til dig Benadikt. Imponerende arbejde du laver.

Fedt at se Infection her!

Hejsa, jeg blev glædeligt overrasket over at nogen havde oprettet en artikel over Infection (min webtegneserie). Så jeg ville lige sige tak til dig! Jeg ville selv tilføje et par detaljer om serien, men jeg kan ikke rette overskriften. Serien hedder nemlig kun "Infection", og ikke "Infection Comic", som du har skrevet. Er det noget du kan ændre?

Mange hilsner, Casper Sand

Hej Casper, tak for interessen. Jeg har flyttet artiklen, så den har overskriften "Infection". Du er velkommen til at tilføje oplysninger, både om Inflection og andre emner indenfor tegneserier. M.v.h. Benadikt 8. mar 2013, 00:43 (CET)

Ad rummets vejes ryg

Hej Benadikt, du har tidligere interesseret dig for ryggene på Linda & Valentin-album. Den nyeste "Ad rummets veje" (2014) er lavere end Linda og Valentins samlede eventyr 1-7, og har kun en sort baggrund - dvs. bogryggen danner ikke et motiv. Så der er ingen komplet måne, som på Fil:Linda og Valentins samlede rygge.jpg, men teksten "Linda og Valentin" flugter med de andre nyudgivelser. --Lars And 24. mar 2014, 17:57 (CET)

Bob Morane

Hej Benadikt!

Ser du forandret mit albumoppsett av Bob Morane når jeg kom til titler som er udgitt i Danmark, det betyr vel at når der findes en dansk udgave skal den have førsterett? Tenkte å lage en komplett oversigt med orginaludgivelsene som heading og føje andre udgaver og evt. nordiske til på bunnlinjen. SD (diskussion) 3. dec 2017, 11:30 (CET)

Takk for svaret. Hvis vi noen gang kommer i den heldige situasjon at tilnærmet alt Bob Morane er udgitt i skandinavia så vil det passe med de danske/norske/svenske som heading, men i mellemtiden gir det mer mening, (for mig), at de er opsat etter den orginale udgivelse slik jeg har begynt med. Bob Morane er et kupert tærren når det gjelder kronologi indenfor de forskjellige albumserier men jeg skal få det til og da må jeg ta udgangspunkt i den franskspråklige udgave for at det skal se bra ud. SD (diskussion) 3. dec 2017, 15:20 (CET)

Merchshark

Der er lige kommet en ny bruger: Merchshark. Bemærk de ændringer, han har lavet! Mordru (diskussion) 17. okt 2018, 18:33 (CEST)

Godt med opmærksomheden! Mads har rettet artiklen tilbage og gjort Merchshark opmærksom på, at dette ikke er et reklamesite. Hvis den slags sker igen, vil vi blokere ham. Mvh. Benadikt (diskussion) 17. okt 2018, 21:16 (CEST)