ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Brugerdiskussion:Joen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Se også Brugerdiskussion:Joen/Arkiv 1.

Kulsort billede

Hej Joen, jeg har forsøgt at uploade forsiden til Blåfrakkerne 05 Bronco Benny, men når jeg kikker på den er det blot en kulsort firkant. [Billede:Blåfrakkerne 05.jpg] ses pænt på Bronco Bennysiden og hvis man klikker på den sorte firkant kommer der et pænt, større billede af forsiden. Jeg har prøvet at uploade billedet fire gange, med samme sorte resultat. Jeg har uploaded 5 andre forsider, uden problemer. Kan du hjælpe?--Lars And 24. okt 2007 kl. 15:33 (CEST)

Jeg kigger på det, det kan være det er cachingen der gik galt. Så må jeg lige ind på FTP og slette. Jeg gør det i morgen. Joen 24. okt 2007 kl. 17:27 (CEST)
Jeg fik kigget på det alligevel. Nu sku' der være orden i sagerne. Og ja, det ligner at der gik noget galt idet systemet skrev cache filen. Joen 24. okt 2007 kl. 19:58 (CEST)
Tak for det, men der er stadig en sort firkant i [Kategori:Blåfrakkerne] på Bronco Bennys plads. Hilsen --Lars And 24. okt 2007 kl. 21:50 (CEST)
Fixet. Joen 25. okt 2007 kl. 11:46 (CEST)

Spam

Jeg har spærret 222.71.109.70 på grund af spam. De sider, som han har ødelagt, fylder så meget, at jeg har problemer med at redigere i dem. Kan du få dem tilbage til den originale form? Benadikt 27. okt 2007 kl. 19:13 (CEST)

Anmeldelser

Jeg savner lidt at kunne læse/skrive anmeldelser af de forskellige album her på sitet. jeg ved godt at det ikke er leksikon-agtigt men jeg mener at det er godt at kunne læse andre folks meninger om de enkelte serier og album. Er den slags acceptabelt på ComicsWiki? Evt. kan man kræve at anmeldelser var angivet med en bestemt overskrift eller sådan noget. - Marner 3. feb 2008, 09:18 (CET)

Først og fremmest, velkommen til ComicWiki, tusind tak for dine bidrag.
Det er en meget interessant idé. Jeg ved at visse artikler på ComicWiki allerede ligner anmeldelser en smule, så det er egentlig ikke så langt væk. Hvis det bliver gjort rigtigt, som du siger skal det måske have et særligt udséende afsnit, så tror jeg at jeg personligt er åben for idéen.
Der er dog nogle ting man skal tænke på i forbindelse med anmeldelser
1. Seriejournalen laver anmeldelser, og vi elsker seriejournalen og vil helst ikke konkurrere med dem. Dvs. i et eventuelt "anmeldelser" afsnit, bør man nok også linke til seriejournalen.
2. Selvom ComicWiki er et leksikon, så mener jeg ikke der er nogen her inde der har ønsker eller visioner om at håndhæve en streng encyclopædisk tone. Der har altid, og vil altid være plads til dels at "nørde igennem" med alenlange trivia afsnit (trivia er ikke velset på Wikipedia, f.eks.), dels at enkelte artikler har en måske lidt personlig / humoristisk vinkel. Det vigtige har altid været at samle så meget brugbar viden om tegneserier for danskere, på ét centralt sted. Derfor kunne der, som jeg ser det, også være plads til anmeldelser. Men grundet konceptet om "wiki", så vil det jo være anmeldelser som alle kan og rette i senere hen... giver det mening?
Med andre ord, jeg er meget åben for idéen, men jeg tror måske vi lige skal tænke det igennem og få en "god indgangsvinkel". Måske man også skulle spørge de andre bruger, f.eks. på en forside diskussion? Joen 3. feb 2008, 10:35 (CET)

Jeg har startet en tråd på forsiden, så diskussionen fortsætter der. Marner 3. feb 2008, 10:59 (CET)

Greycommons

Kan du lægge greycommons-skabelonen ind på de sidste mange billeder, sum jeg har uploadet. Det tager lang tid at gøre det enkeltvis. Benadikt 5. mar 2008, 23:59 (CET)

Jeps. Jeg gør det engang imellem med mit lille script. Er også ved at lave en robot til det. No problem. Joen 6. mar 2008, 09:39 (CET)

Bots og wikiscripts

Hej Joen, prøver lige at formidle en wiki-kontakt her. Laura fra Fan History-wikien leder med lys og lygte efter folk som kan rode med bots og wikiscripts o.lign. Jeg kom til at tænke på dig og det arbejde i har haft med at opbygge ComicWiki, så jeg lovede at prøve at introducere jer til hinanden og høre om du/i var interesserede i at høre nærmere - eller kender nogen der er?

Tjek Fan History nærmere her : http:// www.fanhistory.com/ og Fan Historys blog her : http:// blog.fanhistory.com/ Lauras Twitter profil : http:// twitter.com/purplepopple

Bedste ønsker --Morten Blaabjerg 9. apr 2009, 22:38 (CEST)

PS. Pga. jeres SPAM filter kan jeg ikke linke direkte til ovenstående sites.

Hej Morten,
Jeg skal prøve at hive fat i Laura en af dagene, men jeg er bange for at jeg selv har problemer med bots. Jeg har fået enkelte scripts til at virke, men ikke reelle botscripts desværre. Ang. spamfilter, meget mystisk -- vi benytter os af vores egen (som er meget begrænset) og MediaWikis officielle. Så må både Twitter og Fanhistory være blokeret der. --Joen 12. apr 2009, 19:34 (CEST)

ny kategori

hey hvad stnes du om en kategori for tegner & forfatter der bruger facebook(eller twitter eller myspace) eller en om forlag med deres egen facebookside?--jack 4. jan 2010, 17:01 (CET)

Hej Jack, tak for din besked.
Emnet er allerede bragt op her: Diskussion:Forside/Twitter, Facebook med mere?. Du er meget velkommen til at bidrage til diskussionen der. --Joen 4. jan 2010, 17:49 (CET)

Ansøgere om Administrator starus

Hej, jeg ansøger om at få administrator da jeg er en meget erfaren da det kommer til Wikipedia. Jeg har over snart over 2.000 redigeringer på normal dansk wiki, og over 1000 på En.wiki. Jeg har tilladt mig at give nogle links til at støtte min forklaring.

  • Status over alt jeg har lavet på dansk wiki her!
  • Og min profil her!
  • I følge min redigeringer jævnligt her!

Så hvis i mangler en som kan lave et godt stykke arbejde og god til at hjælpe folk så skal i tænke over det. Jeg håber i vil tænke over det. Hilsen Simeondahl 1. maj 2012, 22:14 (CEST)

Hej Simeondahl,
Tak for din fine ansøgning, og dejligt at du ønsker at bidrage til ComicWiki.
Vi har den politik at før man kan blive ComicWiki administrator skal man have været aktiv i længere tid, og være registreret i mindst et år. Vi kan derfor ikke på nuværende tidspunkt tilbyde dig administrator status. Beklager.
Mvh / Joen 2. maj 2012, 13:23 (CEST)

Patruliant

Hej. Jeg vil gerne spørge jer om at i kan lave en gruppe der skal hedde "Patruliant". Den skal kunne patruliere andres ændringer, så en administrator ikke behøver at gøre det. Hvis det er mulit, så vil jeg gerne ansøge om den stilling. På forhånd tak --Simeondahl 7. maj 2012, 21:33 (CEST)

Hej Simeondahl,
Tak for entusiasmen. Vi har ikke teknisk set mulighed for at lave en sådan gruppe, og mere aktivitet er der ikke end at vi alle i fællesskab kan patruliere hinandens bidrag. Men dine bidrag er meget velkomne som helhed! --Joen 8. maj 2012, 07:50 (CEST)

Ejer af siden her?

Hejsa, nu kommer en fortabte bruger tilbage til ComicWiki. Ej, jeg ville såmænd bare høre om du ved præcist hvem der ejer denne side, samt har teknisk adgang til den? --Simeondahl 11. aug 2013, 05:42 (CEST)

Hejsa,
Jamen det er mig og Ezme der ejer domænet og wiki opsætningen. Joen 11. aug 2013, 15:40 (CEST)