ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

ComicWiki

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Stort dansk tegneserie-wiki, hvor alle har mulighed for at give deres bidrag. Siden blev startet i 2005 af de to danske tegneserieentusiaster Jesper Sørensen og Joen Asmussen, og efterfølgende åbnet for offentligheden.

Fødselsdag

Idet ComicWiki eksisterede i privat form før det blev besluttet at åbne for offentligheden, er det blevet besluttet at ComicWikis fødselsdag er den dag hvor domænet www.comicwiki.dk blev registreret. ComicWiki havde derfor sin officielle fødselsdag d. 1. februar 2006.

ComicWikis 2 års fødselsdag blev fejret med dette billede:
ComicWiki 2 år.jpg

Vækst

Pr. juni 2008 var antallet af sider nået op på 6000.

ComicWiki har pr. 16. juni 2019 19.436 sider.

ComicWiki har for tradition at fejre runde sideantal med bannere på forsiden.

Formål

Formålet med ComicWiki er at skabe synlighed og klarhed over tegneseriekulturen i Danmark, samt at skabe en grobund for videndeling om alt der omhandler tegneserier. ComicWiki er dedikeret til området for dansk tegneserie-kultur, og giver derfor mulighed for en fordybelse der ikke er er plads til på et alt-omfattende elektronisk leksikon såsom Wikipedia.

Pressemateriale

ComicWikis logo i høj opløsning. Klik for at downloade til brug i f.eks. pressemateriale.
ComicWikis logo i vektorgrafik (SVG)

ComicWikis logo kan downloades til brug i pressemateriale, dog kun hvis web-adressen comicwiki.dk bliver vist i nærheden af billedet. Billedet kan fås i en JPG-fil med relativt høj opløsning, eller som en udgave i SVG vektorformat til særligt høj opløsning. Adobe Illustrator kan læse SVG filer.