ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Comic Party

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Nr. 1 - november 2010

Forlagets beskrivelse

Comic Party er titlen på et helt nyt tegneserie- og mangamagasin, som debuterede den 12. november 2010 under J-popcon, og dernæst udgives hver anden måned fra februar 2011.

Fra poetiske samuraihistorier og morsomme fortællinger om dyreskuespiller til magiske vinterhistorier og episke eventyr. Historier som kommer fra hele verden, fra erfarne amerikanske tegneserieskabere til helt nye talenter fra Japan og prisvindere fra Frankrig, en variation som er gjort mulig gennem en meget simpel ide: At laver et tegneseriemagasin med mange sider.

Hvert nummer vil være på 162 sider. Denne størrelse gør det muligt for Comic Party at præsentere over 6 føljetoner og one-shot-tegneserier i hvert nummer, og også give plads til alt, som har med tegneserie at gøre, fra how-to-draw til dem som selv drømmer om at lave tegneserier, til anmeldelser af de seneste udgivelser for de nysgerrige.

Forsider

Eksterne links