ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Dan Dare (Virgin Comics)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Dan Dare Virgin.jpg

Dan Dare  
Forfatter: Garth Ennis
Tegner: Gary Erskine
Originaludgave: 2008 (Virgin Comics) ISBN 9780981520025

Danske udgaver:

  • Ikke udgivet på dansk

Dan Dare er en limited series udgivet af Virgin Comics om den legendariske science fiction-helt, Dan Dare. Den er udgivet i syv hæfter, som også er samlet i to oversized collector's edition hardbacks.

Resumé

USA og Kina har udraderet hinanden og store dele af jorden i en atomkrig. Takket være nogle effektive skjold bygget af professor Peabody skånes Storbritannien, som efter krigen er hurtige til at etablere sig som en global supermagt igen. Bortset fra interne problemer i den politiske ledelse ånder alt fred i det nye Storbrittannien, indtil en af deres flådeeskadriller angribes og udslettes af Dan Dares gamle arvefjender, The Mekon. Dan Dare, der ellers er gået på pension og nyder sit otium, trækkes ind i affæren. Endnu engang ligger jordens skæbe i hans hænder.

Trivia

Action for den moderne læser

Virgins Dan Dare er et forsøg på at modernisere Dan Dare-konceptet, og rumskibe og generelt teknologisk design samt uniformer har fået et meget mere 2000-look. Desuden er actionen også opdateret til et mere moderne publikum med mere eksplicit vold.