ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Demon Diary

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Demon Diary er en fantasy-manhwa tegnet af Kara (et pseudonym for Yoon-Gyeong Kim og Eun-Sook Jeong). Første bind er skrevet af Chi-Hyong Lee, de øvrige af Yun-Hee Lee. Serien er på syv bind, der alle er udkommet på dansk hos forlaget Mangismo.

Forlagets resumé af serien

Der er krig mellem guder og dæmoner i verden. Den unge dreng Raenef bliver til sin overraskelse udpeget som arvtager for den gamle dæmonhersker. Noget tyder på, at det er ham, der skal genoprette harmonien mellem guder og dæmoner.

Den smukke og frygtindgydende dæmon, Eclipse, skal være Raenefs læremester og indføre ham i en dæmonherskers pligter. Men det er ikke så nemt, for Raenef er mere flink end frygtindgydende – han er den mest nuttede og elskelige dæmonhersker, verden endnu har set!

Eclipse kommer på lidt af en opgave, men til alt held er Raenef svær at være sur på ret længe af gangen. Og det er heldigt, for der lurer en hel del farer og trusler – mange er ude efter den nye dæmonhersker...

Forsider