ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Der var engang i Frankrig

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
        Der var engang i Frankrig reklame.jpg

Der var en gang reklame.jpg

Der var engang i Frankrig.jpg
Der var engang i Frankrig (Il était une fois en France) er skrevet af Fabien Nury og tegnet af Sylvain Vallée. Oprindelig består serien af 6 album på mellem 54 og 64 tegneseriesider, udgivet fra 2007 til 2012. De 6 album er udgivet på dansk af Faraos Cigarer, der endvidere har udgivet en kassette til albummene samt udgivet hele serien i ét bind.

Det danske forlags beskrivelse

Joseph Joanovici er jøde og kollaboratør! Men Joseph er også en modstandsmand.

Dette er historien om Frankrigs pinefulde besættelse og dets retsopgør efter krigen. Det er en historie om hykleri og pragmatisme, men det er også historien om en overlever og en kyniker. En mand der vil gå til det yderste.

Kort sagt det er historien om et dumt svin!

Historien bygger over en virkelig person, og den passer godt ind med 75 året for WW2 som vi her på forlaget har tænkt os at gøre ekstra meget ud af!

Det svenske forlags beskrivelse

Handlingen kretsar kring den judiske affärsmannen, och historiske personen, Joseph Joanovici. Han försåg den tyska krigsmakten med järn som de sedan tillverkade granater av, samtidigt som han stödde den franska motståndsrörelsen med pengar. Serien utspelar sig före, under och efter det andra världskriget.

Serien

Anmeldelser

Eksterne links