ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Blondie (Serie-pocket 23)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Er vist oprettet engang mere som Serie-Pocket 23: Blondie. Den ene skal nok fjernes igen eller linke videre.

seriepocket uden bindestreg er stavemåden i Komiklex og hos Pegasus. I hvert fald er pocket ikke skrevet med stort i titlen. Benadikt 21. apr 2008, 23:22 (CEST)

Jeg synes først og fremmest at indholdet herfra skal flyttes over på Serie-Pocket 23: Blondie. Derudover ser det på billedet ud til at den trykte titel på serien er "serie-pocket" - altså med bindestreg, og små bogstaver, så det ville jeg gå efter. Dvs. at artiklerne skal flyttes til deres nye navne. Vi kan også altid have en redirect på stavemåderne "seriepocket" og "Serie-Pocket", så er vi vist dækket ind. ezme 22. apr 2008, 15:25 (CEST)
Hvis vi skal følge logikken fra andre album og bøger, så skal titlen vist være Blondie (serie-pocket 23). Og selvfølgelig tilsvarende for alle de andre i serien.
Det har jo betydning for, hvor bøgerne kommer til at stå alfabetisk. Det er ret uinteressant i den alfabetiske oversigt, at 33 bøger bliver remset op efter serien Serie-pocket. Benadikt 23. apr 2008, 00:26 (CEST)
Det er sandt, titlerne Blondie (serie-pocket 23) vil virke bedre. ezme 23. apr 2008, 00:38 (CEST)

For min skyld gerne. Hvem tager jobbet med at omdøbe? Jeg kan godt gøre det, hvis det ligger inden for mine rettigheder.

Så, nu har jeg prøvet at sammenflette. Jeg flyttede alt godt indhold fra Serie-Pocket 23: Blondie til denne side, og lavede en redirect. Joen 23. apr 2008, 14:05 (CEST)
Jeg rettede lige lidt til i flytningen: alle albums er nu flyttet til Titel (Serie-pocket #), og linksene i hovedartiklen er rettet til. ezme 23. apr 2008, 19:24 (CEST)