ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Dansk Mad

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Hvor er det fedt at se dansk Mad tilføjet! Jeg er dog i tvivl om hvordan vi skal kategorisere. Jeg har indtil videre kategoriseret under "Danske blade", en god kategori at have til når engang nogen tilføjer Anders And. Skal den dog hedde "Danske blade"? Eller "Danske serieblade"? --Joen 10. Feb 2007 kl. 17:54 (CET)

Nu har jeg ikke læst bladet, så derfor spørger jeg måske dumt: Er Dansk MAD egentlig et dansk blad tegnet af danskere? Eller er det bare en oversat udgave af det amerikanske MAD? Hvis det første er tilfældet, er kategoriseringen fin for mig ("Danske serieblade" er også god). Ellers bør det vel kategoriseres som Amerikanske blade (ligesom amerikanske tegneserier oversat til dansk stadig kategoriseres som "Amerikanske tegneserier"). ezme 10. Feb 2007 kl. 20:00 (CET)
Kategori:Danske serieblade findes allerede. Jeg synes, Dansk Mad bør findes blandt disse blade. Hvad kategorien skal hedde, er jeg dog ligeglad med. Jeg synes, at danske blade bør have en egen kategori, uanset om de indeholder danske tegneserier eller ej. Således at Jonah Hex fx har både Kategori:Danske serieblade og Kategori:Amerikanske tegneserier, mens Kurt Dunder-bladet har Kategori:Danske serieblade og Kategori:Danske tegneserier. --S-mand 11. Feb 2007 kl. 01:06 (CET)
Jeg holder med S-mand her. Jeg har læst dansk mad, og der ER dansk-tegnet indhold i, bl.a. af Martin Bigum. --Joen 11. Feb 2007 kl. 11:18 (CET)
Jeg det helt fint med kategoriseringen. Blev bare lige lidt forvirret over hvad "Danske serieblade" egentlig indebar, men nu ser jeg at det drejer sig om periodiske serieblade med samlet indhold af forskellige serier - jeg går ud fra at "Basserne" og "Serieparaden" også kommer ind under denne kategori. Ville blot sikre mig, at vi ikke endte med at putte rene udenlandske serier ind i en dansk kategori, blot fordi de er oversat og udkommet i danmark.ezme 11. Feb 2007 kl. 18:15 (CET)
Ja, Dansk Mad indeholder både materiale fra den amerikanske udgave og danskproduceret materiale. Benadikt 11. Feb 2007 kl. 18:36 (CET)