ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Den superhemmelige formel

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

I artiklen om Fart og tempo 1973 nr. 8 står Den superhemmelige formel del 1. Hvad er mon korrekt? Mine Fart og tempo-hæfter ligger pakket ned. Barksfan (diskussion) 27. mar 2022, 14:45 (CEST)

Jeg spørger på fb og ser hvad jeg kan finde ud af.

Jeg fandt alligevel mine Fart og tempo fra 1973. Afsnit 4-7 har titlen "Den super-hemmelige formel", mens de første 3 afsnit har forskellige titler: "Den forsvundne formel", "På jagt efter den hemmelige formel!" og "Tampen brænder". Jeg synes vi skal beholde titlen "Den super-hemmelige formel", jeg laver henvisninge fra alle de andre titler. Barksfan (diskussion) 27. mar 2022, 16:14 (CEST)

Det er så flot din redigering af Cobalt. Jeg håber at alt hænger sammen til sidst, og jeg ligger smagsprøver (fra norske Tempo) op til kommende Cobalt historier, når de dukker op.

Tak. De fire afsnit "Hvem er Kobraen? (1)", "Hvem er Kobraen? (2)", "Kobraen slår til!" og "Kobraens skat" er 4 afsnit af samme historie. Jeg synes, at der kun skal være én artikel om historien, og så lade de andre overskrifter henføre til den. Men hvilken titel skal vi vælge? Barksfan (diskussion) 27. mar 2022, 18:16 (CEST)

Ud fra de franske titler man kan se på Cobalt og Paprika siden, synes jeg at Kobraens skat er en fin titel.

De bruger vi. Jeg laver redirects fra de andre titler. Barksfan (diskussion) 27. mar 2022, 18:48 (CEST)