ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Droppede serier

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Mark Breton har vist også været påbegyndt og uafsluttet flere gange.

Tak, tilføjer det. Joen 21. Dec 2006 kl. 08:54 (CET)

Jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeres liste skal forstås. Hovedserien om Blueberry er absolut ikke droppet. Derimod er serien Blueberrys unge år droppet. Den lever langt fra op til de normer som var gældende, da Charlier stod for manuskripterne og Colin Wilson for tegningerne - for ikke at tale om hovedserien med Giraud som tegner! Benadikt 25. Jan 2007 kl. 01:29 (CET)

Jeg har uddybet lidt hvad en droppet serie er, og retter Blueberry til Blueberrys unge år! --Joen 25. Jan 2007 kl. 09:57 (CET)

Er Nat i 30 dage en droppet serie? Som jeg forstår det så er hele hovedhistorien udkommet på dansk, men så er der nogle sidehistorier, der ikke er. Hvis det er kriterierne, så er der vel stort set ikke en Marvel-historie, der kan slippe fri for at være en droppet historie! --S-mand 9. Jul 2007 kl. 01:22 (CEST)

Som jeg ser det er en "droppet serie" én serie hvis udgivelse startede, og så blev stoppet, typisk pga. svigtende salg / publikum. Hvis hele Nat i 30 dage er udgivet på dansk, så er det ikke en droppet serie, efter min overbevisning... Joen 10. Jul 2007 kl. 16:37 (CEST)
De automatiske lister fra kategorier fungerer ikke mere. Jeg mener det er siden vi flyttede over på den nye server. Benadikt 26. jul 2010, 14:40 (CEST)