ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Fabien Vehlmann

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Jeg gik ind på denne artikel og så at den var på norsk; jeg oversatte den derefter til dansk; problemet kom bagefter da Oddelvind kom og gjorde den norsk igen, hvilket ikke er synderligt praktisk på en DANSK tegneserieencyklopædi, vel? Jeg ville ikke bare ændre det tilbage, for jeg tænkte at Oddelvind måske ville gøre det samme. Derfor sætter jeg det op her --KjartAn(d) 14. jul 2009, 21:38 (CEST)

Nå, nu har han trukket bidraget tilbage - så er alt ved det gamle --KjartAn(d) 14. jul 2009, 21:40 (CEST)
Säker på att du sparade artikeln? Jag ser bara ett enda bidrag från dig i historiken. För övrigt kan ni känna er fria att rätta alla bidrag från mig till ordentlig danska. Wakuran 14. jul 2009, 21:46 (CEST)
Jeg tror nu også at jeg måske har husket forkert. --KjartAn(d) 14. jul 2009, 21:53 (CEST)

Jeg har da ikke stilt noe tilbake? Tvert om har jeg bedt om at det skal oversettes til dansk. Jeg kan heller ikke se at noen andre skal ha gjort det. Skjønner ikke hva det er du mener her. --Oddeivind 14. jul 2009, 21:56 (CEST)

Antagelig har du glemt å lagre. Tipper det må være forklaringen. Jeg har i hvertfall ikke stilt noe tilbake. Det kan du se av historikken. --Oddeivind 14. jul 2009, 22:06 (CEST)
Ja, min hukommelse fejler vidst lidt. Undskyld at jeg beskyldte dig for noget som jeg blot har fejlhusket.
Det går bra. Det er forresten noe rart med de to artiklene jeg har skrevet. Jeg tenker på kildeangivelsen til Cappezones blogg på seriejournalen. For det første er det en merkelig kort strek under deler av teksten. For det andre er det et langt mellomrom mellom linken og den videre teksten. Jeg fant ikke ut av det, men det ser ikke helt pent ut. --Oddeivind 14. jul 2009, 22:34 (CEST)
Det er nok noget med din computer der er galt; det er ikke et stort mellemrum, men et Seriejournalen-logo --KjartAn(d) 15. jul 2009, 12:57 (CEST)
I min tid på ComicWiki har jeg en 8-10 gange været ude for, at en af mine redigeringer er gået tabt. De første to gange (for et par år siden) var der tale om ret omfattende data, men af skade bliver man klog. Der har altid været en naturlig forklaring, i begyndelsen var der af og til problemer med serveren, hvilken jeg ikke har oplevet på det sidste. De fleste gange jeg har mistet redigeringer har det været på grund af problemer med min egen internetforbindelse.
Jeg har også oplevet én enkelt gang hvor en bruger var ret sur på mig fordi jeg skulle have ændret hans artikel. Men som I har diskuteret overfor, man kan altid se de ændringer, der har været, og hvem der har foretaget dem. Og dér kan man også konstatere, hvis man har mistet en ændring.
Selvfølgelig skal et dansk leksikon være skrevet på dansk, lige som et norsk skal være skrevet på norsk og et svensk på svensk. Men sprogene er ikke mere forskellige, end at vi kan forstå dem alle mere eller mindre. Jeg synes at vi har klaret det fint på ComicWiki og lignende fora hvor de andre nordiske bidrag bliver oversat efterhånden som vi når det. Jeg har selv skrevet et par bidrag på dansk i norske og svenske fora, hvor så bl.a. Oddeivind og Wakuran har oversat til de respektive sprog. Benadikt 15. jul 2009, 22:57 (CEST)
En sak som händer ibland är att man skriver medan någon annan har hunnit spara en ändring emellan, fast det brukar man märka genom ett felmeddelande. Wakuran 16. jul 2009, 02:37 (CEST)