ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Falcon (Ultimate)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Alle disse superflotte "ultimate" superhelte sider -- fortjener de egentlig ikke en kategori for sig? F.eks. "Kategori: Marvel Ultimates"? Joen 13. dec 2007, 21:54 (CET)

Det synes jeg helt klart. Og en Ultimates hovedside. ezme 13. dec 2007, 22:14 (CET)
Hehe, jeg havde faktisk planlagt at ville opstille samme forslag, for det virker lidt som idioti at der er Silver Surfer og Ultimate Silver Surfer er inde på samme kategori; Marvel. Men jeg forslår den nye kategori hedder "Marvel Ultimate Univers".--Johan 14. dec 2007, 07:57 (CET)
Marvel Ultimate Univers er fint med mig, men jeg er ikke så meget inde i Marvel. Det kan være at S-mand også lige skal give sig til kende. Joen 14. dec 2007, 09:47 (CET)
En Marvel Ultimate-kategori lyder som en god idé. Jeg foreslår den bliver en underkategori til den almindelige Marvel-kategori. --S-mand 14. dec 2007, 14:15 (CET)
OK, så skal vi kalde kategorien "Marvel Ultimate Univers" som johan foreslår? I forbindelse med Verszous oprettelse af Marvel Multiunivers giver det måske mening også med en "Marvel Univers" så? Joen 16. dec 2007, 14:55 (CET)
Jeg syndes, at "Marvel Univers" er for vidt et begreb, for alle Marvel titler er vel inde for kategorien "Marvel Univers". Hvis man skulle mindske brugen, så kunne man kalde kategorien noget lig med "Marvel Alternativ Univers". Så ville kategorien ikke kunne dække over "hoved" universet. --Johan 16. dec 2007, 19:07 (CET)
Ja jeg har som sagt slet ikke styr på Marvel selv, så jeg synes lidt at én af jer der ved noget om det skal gøre hvad i synes bedst. Man kan jo altid ændre det senere. Jeg læste bare på Marvel Multiunivers at Ultimates var et meget specifikt "univers" -- nummer 1610?? Det tænkte jeg bare fortjente sin egen kategori. Joen 16. dec 2007, 21:02 (CET)
Der er så mange universer i Marvel, at vi nok ikke skal til at splitte efter dem. Dertil kommer, at mange forfattere har en udpræget modvilje mod at tænke i de forskellige Marvel-jorde eller prøver at ændre det. Hvad der gør Ultimates til noget særligt er, at de er en linje for sig selv, der ikke interagerer med alle de andre marvel-universer, men er et forsøg på at starte hele universet op på ny igen. Derfor kunne man godt lave en Ultimate Marvel-underafdeling af Marvel-kategorien, men jeg tror vi skal lade multiverset ligger i den her ombæring. --S-mand 16. dec 2007, 21:21 (CET)