ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Forside/Twitter, Facebook med mere?

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Jeg tænkte på om der var en ide i at have artikler med disse sociale netværk her på siden? Efterhånden kan man jo følge ganske mange af de større navne på Twitter så jeg tænkte på at det måske kunne være en ide at have en side hvor man samlede op på diverse tegneseriefolks Twitter, Facebook og Myspace konti? Det er selvfølgeligt redundant data at skulle vedligeholde den slags udenfor deres egne sider, men jeg ved ikke om der findes en måde hvor man evt. kunne udtrække adresserne hvis nu man taggede dem på en bestemt måde? Kent Damgaard 5. jun 2009, 14:00 (CEST)

Ah, okej. Det känns som det kan bli litet brett och otympligt, bara. Å andra sidan hade svenska Seriewikin en blogglista, och det är ju lika brett, det. Man kan ju börja med vad man känner till, diskutera vilka avgränsningar man ska följa och se hur planerna utlöper. Wakuran 5. jun 2009, 15:35 (CEST)
Det mest brugbare for mig ville være hvis man havde et specielt tag som man kunne bruge i en persons side og så får det samlet i en bestemt side på wiki'en. Det her er ikke et forslag til implementering her og nu, måske skal vi gøre noget - måske kan vi bare vente på at de der laver vores software finder på en løsning. Mon ikke sammenkædningen af medier vil presse os den vej alligevel :-) Kent Damgaard 5. jun 2009, 18:59 (CEST)
Man kan jo lave en kategori der hedder "Twitter", som man så kategoriserer hver enkelt tegner / forfatter under. Så vil kategorien liste alle tegnere og forfattere der er på twitter. Man skal så stadig gå til hver enkelt tegner/forfatter side for at se hvad deres twitter navn er, men mon ikke det er den mest elegante løsning? Jeg har ikke personligt noget imod en sådan kategori. --Joen 5. jun 2009, 21:50 (CEST)
Ville det ikke være bedst hvis vi lavede liste over tegneseriefolk med twitter-profiler som ville været opstillet sådan her, hvis vi siger at XXX har twitternavnet YYY, og at Knud Olsen har twitternavnet Superbob:
Det synes jeg selv er noget mere elegant og overskueligt. --KjartAn(d) 29. jun 2009, 23:01 (CEST)

den ide støtter jeg--jack 4. jan 2010, 20:40 (CET)er der lavet sådan en nu?eller skal jeg?

Hvis du mangler begavelsen til at finde ud af om det er lavet eller ej - så er du nok ikke den der skal lave det. Lad være med at lave mere rod end du har gjort og find et andet site at genere. Kent Damgaard 5. jan 2010, 00:14 (CET)