ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Gammelpot

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Sådan som siden er nu, er der hos mig et stort tomt område mellem overskriften Album i serien og så det første album. Når billed-koderne er skrevet øverst, sker dette ikke.

Hvad er fordelen ved at flytte billed-koden for billede 2 længere ned? (Jeg kan forestille mig, at det virker bedre sammen med bestemte browsere. Jeg er stadig ret usikker på, hvordan forskellige browsere viser siderne, jeg har selv kun set dem i forskellige udgaver af Microsoft Internet Explorer). Benadikt 18. Mar 2007 kl. 14:44 (CET)

At få billedern til at aligne rigtigt i webbrowsere er virkelig en videnskab! Derfor er der ikke direkte nogen regler -- jeg tror bare det handler om at få det til at se så godt ud som muligt. Fordelen ved at bruge "CSS floats", som er teknikken bag et højre-alignet billede på ComicWiki, er at teksten vil "flyde omkring" billedet. PROBLEMET er, at andre billeder der er højre-alignet OGSÅ vil "flyde omkring" billeder. Dvs. hvis der er to højre-alignede billeder efter hinanden, så kan det hurtigt gå hen og blive noget rod. Med andre ord: brug hvad der fungerer :) --Joen 21. Mar 2007 kl. 18:19 (CET)
Ja det ser uheldigvis forskelligt ud i forskellige browsere... problemet med billedekoderne er, at hvis man lægger alle højrestillede billeder lige efter hinanden, vil alle "rediger" linksene fra hvert afsnit ligeledes blive skubbet ned, og ende i en stor bunke forneden, så det var et forsøg på at undgå dette. Men jeg ser nu, at det kun gør sig gældende i firefox - i Internet Explorer ser det fint ud. Så jeg må vel som Joen sige: vi må bruge hvad der fungerer ezme 24. Mar 2007 kl. 10:55 (CET)

Oversætter

Jeg har fjernet oplysningen om, at Edith Månsson har oversat serien til dansk, da hun "kun" har oversat ca. halvdelen af serien. Oplysninger om oversætter(e) findes i stedet for hvert enkelt album. Benadikt 24. mar 2009, 02:17 (CET)