ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Interpresse

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Jeg har fjernet teksten "Interpresses album led ofte af at være dårligt limet i ryggen, således at siderne faldt ud. De havde en utilfredsstillende produktionsteknik" indtil vi får den mere underbygget. Forlagene trykte ikke selv albummene, så det kan ikke kun have været forlagets skyld. Hvis der er noget om snakken, så må Interpresse i højere grad end de andre forlag have brugt dårlige trykkerier. Benadikt 18. jul 2008, 00:55 (CEST)

Jeg har haft mange albums fra Interpresse igennem årene og der var nogen af dem der stort set faldt fra hinanden bare man så på dem :) Men jeg mener ikke at man kan ophøje det til at være et generelt problem for dem gennem hele deres periode som forlag. Hvis teksten skal ind igen synes jeg der skulle noget på med hvad det var for en process der blev brugt og hvorfor den var dårlig, evt. med henvisning til et afsnit omkring produktionsprocessen - noget vi egentlig mangler nogen artikler om. Kent Damgaard 18. jul 2008, 10:51 (CEST)
God ide. Benadikt 18. jul 2008, 12:21 (CEST)
Står der, inde i de pågældende album, hvem der har trykt dem (dårligt)? Joen 18. jul 2008, 13:57 (CEST)
Ja, meget ofte står der i kolofonen, hvem der har trykt og evt. indbundet en udgave. Og i gamle, indbundne bøger kan trykning og indbinding være foregået hos to forskellige selskaber, det sker vist meget sjældent nu til dags. Benadikt 25. jul 2010, 01:58 (CEST)