ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Iron Man (Ultimate)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Medalje.jpg
Denne artikel var månedens artikel i februar 2008

Titlen bør vist være "Ultimate Iron Man" uden bindestreg, jvf. http://www.gfloystudio.com/books/Andre_Marvel_titler.htm 194.255.146.97 10. okt 2007 kl. 18:23 (CEST)

Ja, det er rigtigt!

Hvor er billedet blevet af? --Johan 1. dec 2007, 09:55 (CET)

Så, nu er billedet tilbage. Det viste sig at der var to filer med næsten det samme navn: Billede:Ultimate.jpg og Billede:Ultimate.JPG, så de lavede knas i opgraderingen. Sig endelig til hvis du støder på flere -- jeg undersøger netop nu om der er flere der er påvirket. Joen 1. dec 2007, 12:10 (CET)
Det vi jeg gøre, og tak for rettelsen. --Johan 2. dec 2007, 08:43 (CET)

Jeg har lige omskrevet Barndom, for jeg syndes den var noget indviklet skrevet. Hvas syndes I om ændringerne, og er der noget der mangler eller er overflødigt? --Johan 3. dec 2007, 21:20 (CET)

Indholdsmæssigt synes jeg det er en fin artikel. Jeg så måske gerne enten et lille persongalleri a la den man kan se på Splint & Co. eller måske bare en liste over skurkene, men det kan meget vel være at en sådan skurke-liste ikke passer ind i Marvel universet, da det måske vil være det samme persongalleri over flere forskellige serier? Jeg er ikke så meget inde i Marvel universet, så det må jer eksperter om. A propros det, så er dette en "Superhelte side", altså beskrivende om superhelten. Jeg har personligt intet imod at den også fungerer som en "serie" side, altså at den også lister forskellige udgivelser i serien. Jeg vil blot også indskyde, at det kan give mening at lave to sider, altså en "Ultimate Iron Man (Serie)" side, samt denne. Det kan måske også give mening hvis man skal skrive et par sætninger om filmen, som er på vej her snart. Joen 3. dec 2007, 21:48 (CET)
Det kunne godt give mening at lave en skurkeliste, selvom at skurkene bliver gentaget andet sted. Jeg håber på, også at give alle skurkene deres egen side på et tidspunkt. Persongalleri kan jeg godt gøre skriftlig, men jeg har meget svært ved, bare at finde billeder til selve hovedpersonen, hvis det altså skal være ultimate udgaven, hvilket jeg syndes, det skal. Figuren og serien siderne er jeg helt med på, men lige nu konsentrere jeg mig om figuren:) --Johan 4. dec 2007, 07:56 (CET)
Rolig rolig, ComicWiki tager med kyshånd imod dine bidrag, og jeg synes artiklen er rigtigt flot. Der er ingen "krav" om at der skal billeder på. Desuden er du ikke alene om at sidde med denne artikel, det kan meget vel være at en anden kommer forbi en dag og sætter billeder ind for dig. Ikke desto mindre tror jeg stadig det kunne være interessant for Marvel folkene at diskutere hvordan man forklarer Marvel universet. F.eks. ud over enkelte superhelte sider, kunne jeg sagens forestille mig en enkelt side der hed "Liste over superhelte i Marvel universet", og en anden side der hed "Liste over superskurke i Marvel universet". Bare for at gøre det helt enkelt. Joen 4. dec 2007, 09:03 (CET)
Jeg er nu helt rolig;) --Johan 4. dec 2007, 19:03 (CET)

"Marvel superhelte" oversigt?

Når nu vi har oversigter til bl.a. Skabelon:Anders Ands univers og alle mulige tegneserier, giver det så ikke også mening at have en oversigt med kun marvel superhelte? Joen 16. feb 2008, 22:23 (CET)

Det lyder som en god ide. Jeg tror bare, det vil blive for stort, hvis det skal være for hele Marvel universet. Men hvis man kunne gøre det for hver enkel helt, ville det være perfekt. --Johan 17. feb 2008, 09:13 (CET)
Skabelonen kan jo kollapses som standard, hvis den skulle blive for stor, men ja det må være op til dig og andre der faktisk ved noget om Marvel at definere hvordan skabelonen skal se ud. Skal jeg prøve at lave et skabelons udkast? Joen 17. feb 2008, 11:11 (CET)
Ja, det vil være en god idé!
Nu har jeg lavet et udkast. Du kan bare tage den herfra. Du skal redigere Skabelon:Marvel for at ændre i oversigten. Håber det meste giver sig selv. Joen 17. feb 2008, 16:35 (CET)