ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Man-Thing (Ultimate)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Jeg forstår måske ikke helt, hvorfor denne ikke er fyldstgørende, for som jeg også skrev inde på artiklen, så er Ultimate Man-Thing kun set i Ultimate Marvel Team-Up #10, og så i et drømmeglimt i Ultimate Spider-Man, men det ville jeg vente med at skrive til, jeg har fundet ud af, hvilket nummer, det er i.

Det ser ud til, at det er kategorisering der mangler - altså at den bliver korrekt kategoriseret med fx. Marvel, Ultimate eller lign, så artiklen indgår i et tilhørsforhold til andre relaterede artikler.ezme 20. Nov 2007 kl. 13:37 (CET)
Så, nu har jeg kategoriseret den under Marvel. Det var mig der satte "mangler kategorisering" tag'en på, og misforstå mig endelig ikke, dit bidrag er i høj grad værdsat. Jeg satte bare kategorien på sådan at vi husker at få artiklen lagt ind i den rigtige kategori. Det er så gjort nu. Joen 20. Nov 2007 kl. 14:34 (CET)
Okay, det var ikke fordi jeg var mobset eller noget. Jeg forstod bare ikke baggrunden for bjælkerne. Men jeg vil huske at kategoriserere fremover. Johan.
Ingen problemer. Hvis du i øvrigt har nogen som helst spørgsmål om systemet så er du bare velkommen til at skrive på min diskussionside Bruger diskussion: Joen. Joen 23. Nov 2007 kl. 10:37 (CET)