ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Nemi

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

På et tidsunkt havde vi på forsiden en lille diskussion om, hvad man skulle kategorisere tegneserier bragt i aviser, og vi kom vist aldrig rigtigt frem til en endelig beslutning. De tidlige forslag var "avisstribe" og "dagbladsstribe"... nu har vi så en tredje mulighed, med "seriestribe" som nævnt her i artiklen. Måske er der flere eller endnu bedre udtryk for det... skal vi ikke holde en lille konsensus og blive enige om, hvad vi skal bruge? Selv hælder jeg mest til "avisstribe". Hvad siger I andre? ezme 5. Mar 2007 kl. 03:16 (CET)

På Seriewikin tror jag vi skiljer på "dagspresserie" )publiceringsmedium) och "strippserie" (publiceringsformat) om distinktionen fungerar. Wakuran 4. jan 2009, 12:39 (CET)

Biserier i tidningen

Vilka biserier har gått i den danska tidningen? Det verkar som den norska och svenska tidningen har liknande stil- och målgruppstänkande över vilken sorts serier som passar i Nemi-mixen, men att de inte alltid har kört exakt samma serier. I den svenska har man kört Mike Mignolas "Hellboy", och i den norska Bill Willinghams "Fables" (under titeln "Fabler"), och jag är litet nyfiken över vilka biserier som varit med i den danska tidningen. Wakuran 4. jan 2009, 12:39 (CET)


Nogen der ved hvor mange Nemi nåede at udkomme? Og burde de ikke være med under Nemi? Jeg har selv kun nr. 2, 3, 5, 6 og 7. Dracula 12. juni 2009, 12:19 (CET)